Vacature Medewerker gewasbescherming met twee rechterhanden (gerbera)

Medewerker gewasbescherming

Allround medewerker die wil doorgroeien (gerbera)

Vacaturenummer
6446
Plaatsnaam
Berkel en Rodenrijs
Functie
Productie
Functienaam
Allround medewerker die wil doorgroeien (gerbera)
Functie inhoud
Voor een gerberakwekerij in Berkel en Rodenrijs zijn wij op zoek naar een Allround medewerker die wil doorgroeien.

Bedrijfsprofiel
Dit bedrijf is al sinds 1984 gespecialiseerd in het kweken van Gerbera’s. De kwekerij heeft twee vestigingen in Berkel en Rodenrijs, met een totale oppervlakte van maar liefst 42.000 m2. Op een milieuvriendelijke wijze produceren wij hier elk jaar Gerbera’s van zeer hoogwaardige kwaliteit. Voor onze medewerkers creëren wij een sociale werkomgeving waar ruimte is voor jouw eigen ontwikkeling.

Met onze duurzame bedrijfsvoering voldoen we aan de hoogste milieu-eisen. Het bedrijf is dan ook MPS A, SQ en MPS GAP gecertificeerd. Bij het produceren van de gerbera’s maken wij bovendien gebruik van de nieuwste technieken.
Voor onze afnemers staan wij daarom garant voor een zo hoog mogelijke kwaliteit Gerbera’s, die milieuvriendelijk zijn gekweekt. Onder het merk Miss Sunshine worden de Germini’s verkocht.
Ter verdere professionalisering van ons team vragen wij collega gewasbescherming met twee rechterhanden

Functieomschrijving
Binnen ons huidige team is er ruimte voor versterking. De functie bestaat uit een divers takenpakket. Afhankelijk van jouw kwaliteiten en interesses gaan we kijken waar jij het beste ingezet kan worden binnen ons bedrijf. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in de taken waar je nog geen ervaring mee hebt. Je krijgt sowieso de verantwoordelijkheid over het uitvoeren van de gewasbescherming en de toediening van de meststoffen. Hier ben je ongeveer de helft van de tijd mee bezig. Dit houdt o.a. in: overleg met de scout over de te voeren strategie, het uitzetten van de biologische gewasbescherming, het controleren en uitvoeren van bespuitingen, het bijvullen van de kunstmestbakken en het bedienen van de spuitrobot. Je helpt ook mee met oogstwerkzaamheden. Naast dat je hiermee jouw collega’s ondersteunt is dit ook belangrijk voor het scouten van ziektes en plagen.

Naast deze werkzaamheden kan de functie, afhankelijk van jouw kwaliteiten, uitgebreid worden met andere werkzaamheden. Denk daarbij aan registratie en planning van de productie en arbeid, de ondersteuning van de verkoop, het bijhouden van de webshop, en onderhoudswerkzaamheden.
Functie eisen
Wie ben jij? Jij hebt:
 • MBO werk- en denkniveau;
 • Een uitstekend organisatorisch en logistiek inzicht;
 • Affiniteit met de tuinbouw, bij voorkeur in de snijbloemen;
 • Een resultaatgerichte en nauwkeurige manier van werken;
 • Een prettige en duidelijke manier van communiceren;
 • Enig technisch inzicht;
 • Een flexibele instelling.
Functie aanbod
Wat bieden wij jou:
 • Een leuke verantwoordelijke en afwisselende functie;
 • Een enthousiast en gemotiveerd team;
 • Wij bepalen in nauw overleg met jou welke vaardigheden je verder zou willen ontwikkelen zodat je deze in kunt zetten in jouw functie;
 • Een groeiende organisatie en korte lijnen waar je je kwaliteiten verder tot bloei kunt laten komen.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
32-40 uur
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
30-06-2020