Vacature Allround medewerker (chrysanten)

Allround medewerker (chrysanten)

Vacaturenummer
6778
Plaatsnaam
Maasdijk
Functie
Productie
Functienaam
Allround medewerker (chrysanten)
Functie inhoud
Voor een veredelaar en vermeerderaar van chrysantenrassen in Maasdijk zijn wij op zoek naar een Allround medewerker (fulltime).

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is het grootste chrysanten veredelings- en stekbedrijf wereldwijd en is actief in een fors aantal pot- en tuinplanten. Wel 7 miljoen chrysantenstekken worden hier per week beworteld. Gelukkig doen machines en robots het grootste deel van het werk. Dat scheelt weer. Maar we kunnen niet zonder medewerkers die kunnen helpen bij alles wat op de afdeling beworteling te doen is. En de robots laten nog genoeg werk over.

De functie
De chrysantenstekken starten hun leven in Afrika en komen als onbeworteld stekje per vliegtuig naar Maasdijk, waar deze marktleider in chrysantenveredeling en -beworteling gevestigd is. Door een hele rij aan robots worden deze stekjes gestoken in een kluitje potgrond. Met een intern transportsysteem krijgt dit stekje zijn eigen plekje in de kas, waar hij twee weken wordt vertroeteld om zo voldoende wortels te kunnen maken. Dan is ie klaar om naar de teler te verhuizen die hem verder opkweekt tot een prachtige bloem.
Wat machines, computers en robots aan werk overlaten, zijn nou net de klusjes die het leuk maken. En dat zijn de taken waar we jou voor zoeken. Wat je dan precies gaat doen?
  • Met overgewaswagens de partijen met stekken van de shuttle halen en op de juiste plek in de kas neerzetten. Dat is vooral logisch nadenken, goed tellen en alles bijhouden in de administratie.
  • Na twee weken halen we die bakken in de juiste volgorde weer naar het middenpad.
  • De bewortelde stekken halen we weer van het transportsysteem om die met heftrucks naar de juiste locatie in de hal te brengen.
  • Aan de hand van bestellijsten maken we orders klaar voor de klant, waarbij je continu je hoofd erbij moet houden voor de juiste aantallen, soorten en stapelhoogte.
  • Bij grote drukte springen we even bij in de koelcel (jas aan!) om stekken te verpakken of om te pakken.
Functie eisen
  • Allround werk dus. Daarom zoeken we iemand die het leuk vindt veelzijdig bezig te zijn. Dat doe je niet alleen, dat doe je samen met ongeveer 12 collega’s.
  • Het is handig als je een beetje tuinbouwervaring hebt maar per se nodig is het niet.
  • Diploma’s? Dat mag, maar belangrijker is het dat je feeling hebt voor dit werk en bereid bent het snel onder de knie te krijgen.
  • Je houdt van aanpakken, bent niet bang voor vieze handen, je werkt netjes en je denkt na bij wat je doet.
  • Verder ben je een flexibele collega met wie het makkelijk communiceren is. Plantjes houden zich niet aan kantoortijden, dus ook jij bent geen 9-tot-5 type. Je voelt verantwoordelijkheid om taken af te ronden ook als dat iets meer tijd vraagt.
Functie aanbod
Je kunt rekenen op een prima salaris. Maar geld zegt niet alles: we hebben een geweldig team dat alles voor elkaar over heeft. Plezier in je werk staat bij ons voorop. En ook buiten het werk: met de actieve personeelsvereniging hebben we zo’n acht activiteiten per jaar.
Je wordt natuurlijk goed ingewerkt in je nieuwe functie. En als je talent hebt, kun je doorgroeien in de richting die bij jouw ambitie past.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
09-12-2020