Vacature Allround medewerker, afdeling Verpakkingen (tomaten)

Allround medewerker, afdeling Verpakkingen

Allround medewerker, afdeling Verpakkingen (tomaten)

Vacaturenummer
6438
Plaatsnaam
Noordvliet (Middenmeer)
Functie
Logistiek
Functienaam
Allround medewerker, afdeling Verpakkingen (tomaten)
Functie inhoud
Voor een tomatenkwekerij in Noordvliet zijn wij op zoek naar een Allround medewerker, afdeling Verpakkingen.

Bedrijfsprofiel
Het betreft een modern, groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in het telen van diverse soorten tomaten. Het bedrijf bestaat momenteel uit productielocaties in het Westland, Rilland en Middenmeer met een gezamenlijke oppervlakte van 128 ha.

De functie
Als Allround medewerker op onze afdeling Verpakkingen heb je een afwisselende functie in een dynamische omgeving. Je voert verschillende werkzaamheden uit, waaronder het goed laten functioneren van de machines. Ook kun je kleine storingen verhelpen aan deze machines. Verder kun je goed samenwerken met je collega’s en wil je je graag ontwikkelen.

In deze functie kun je jezelf ontwikkelen door steeds meer verantwoordelijkheid te nemen.
Functie eisen
Voor deze functie gaat onze voorkeur uit naar een enthousiaste collega met (V)MBO werk-en denkniveau en kennis van MS Office. De Nederlandse taal beheers je goed in woord en geschrift. Enig technisch inzicht is een pré. Persoonlijke eigenschappen die bij jou passen zijn: nauwkeurig, samenwerken, communicatief, oog voor detail, initiatief, zelfstandig.
Functie aanbod
Een uitdagende functie in een bedrijf waar gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technieken. Naast een baan waarin je veel kunt leren, bieden wij een informele werksfeer, goede werkomstandigheden, een passend salaris, een bonusregeling, een participatieregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
25-06-2020