Vacatures

Allround medewerkend teamleider (Delphinium)

Vacaturenummer
6306
Plaatsnaam
Wateringen
Functie
Teelt
Functienaam
Allround medewerkend teamleider (Delphinium)
Functie inhoud
Hou jij van de tuinbouw en van bijzondere bloemen? Heb je groene vingers, steek je graag de handen uit de mouwen en weet jij het overzicht te bewaren? Bas den Bleker is 15 jaar geleden gestart met de teelt van Delphinium. Van pionieren naar specialiseren. Met 2,5 hectare glas, een stuk buitenteelt en een hectare productie in Portugal, verzorgt Bas met z’n team van 5 tot 15 medewerkers de productie en levering van bloemen voor trouwpartijen en evenementen van oa. koningshuizen en sjeiks. We zoeken een rechterhand voor Bas die zich bezig houdt met oogsten, verkoopklaar maken, teelt en overzicht bewaren.

Als meewerkend teamleider verzorg je met je collega’s allerlei voorkomende werkzaamheden: gewasonderhoud, oogsten en veiling- en verkoopklaar maken van het product. Je loopt regelmatig met Bas een ronde door de kas. Hij leert je de kneepjes van de delphiniumteelt, zodat jij hem bij afwezigheid kunt vervangen. Denk aan het aanpassen van klimaatinstellingen mestbakken vullen of de watergift instellen. En als je het leuk vindt, ga je een keer mee naar Portugal om daar de teelt te bekijken.

De werkzaamheden op een rij:
 • Zelf meewerken in alle voorkomende werkzaamheden;
 • Inwerken van tijdelijke medewerkers, geven van werkinstructies en controleren van werkzaamheden;
 • Oog hebben voor de teelt, voor het klimaat: verzorgen van klimaatinstellingen;
 • Stap voor stap werkzaamheden overnemen van Bas.

Het is de bedoeling dat je de meewerkend leidende rol van Bas over kunt nemen. Het hangt ervan af welke taken jij het leukst vindt, waar je het beste in bent. Samen met Bas werken aan een optimale bedrijfsvoering. Je bent dus een beetje ondernemer, bedrijfsleider, teler of verkoper naast Bas. Hoe lekkerder jij groeit in je rol, hoe meer aandacht Bas aan andere aspecten van de bedrijfsvoering kan geven.
Functie eisen
Interesse in de tuinbouw en nieuwsgierig zijn naar de Delphiniumteelt vinden we belangrijk. Goed willen omgaan met het product: het oogsten, het bossen en veiling klaar maken van het product en de drive te komen tot een zo optimaal mogelijke teelt.

Criteria:
 • Je werkt graag in de tuinbouw, hebt groene vingers en vind het leuk over de Delphiniumteelt te leren;
 • Je hebt leidinggevende capaciteiten, weet goed overzicht te houden en hebt een proactieve houding;
 • Je haalt er voldoening uit met Bas en je collega’s zo efficiënt mogelijk de dagelijkse werkzaamheden te verzorgen en gaat daarbij voor een optimale kwaliteit.
Functie aanbod
Met Bas samenwerken is samenwerken met een pionier in z’n vakgebied! Altijd op zoek naar mogelijkheden om de teelt, de bedrijfsvoering en de verkoop te verbeteren. Bas is de enige ondernemer die op deze schaal professioneel Delphinium teelt. Bij Bas gaat het om gedreven en met passie werken aan de best mogelijke kwaliteit bloemen en werken aan beschikbaarheid jaarrond.

Het aanbod:

 • Een veelzijdige functie in de tuinbouw, in de unieke Delphiniumteelt;
 • Een leuke groeifunctie waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen;
 • Werken in een gezellig team;
 • Flexibele werktijden en een goed salaris.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
15-04-2020