Algemeen teeltmedewerker showkas (rozen)

Algemeen teeltmedewerker showkas (rozen)

Vacaturenummer
7305
Plaatsnaam
Amstelveen
Functie
Teelt
Functienaam
Algemeen teeltmedewerker showkas (rozen)
Functie inhoud
Voor een veredelings/selectie bedrijf (diverse rozen gewassen) in Amstelveen zijn wij op zoek naar een algemeen teeltmedewerker showkas.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf heeft in haar ruim honderdjarig bestaan continue gewerkt aan de ontwikkeling van het product roos. Ook stonden wij aan de wieg van de potrozen teelt. Tegenwoordig veredelen wij naast snij- en potrozen tevens trosrozen, patio- en landscape rozen, snij- en pot hypericum, bottelrozen, anigozathos en hydrangeas. Begonnen als familiebedrijf zijn wij uitgegroeid tot een organisatie met internationale faam op het gebied van veredeling en vermeerdering van alle typen rozen. Vanwege onze groei zoeken wij een algemeen teeltmedewerk(s)ter showkas voor 24 tot 38 uur per week.

Functie
Als teeltmedewerk(st)er showkas is jouw belangrijkste doel om de kwaliteit van onze rozen continue op het hoogste niveau te houden. In deze functie krijg je veel verantwoordelijkheid. Je leert de kas op je duimpje kennen en hoe je de ideale omstandigheden creëert voor onze rozen. Binnen je functie hou je bij welke maatregelen welk effect hebben op het gewas. Hoe leuk is dat?

Binnen deze functie heb je letterlijk alles onder controle. Je controleert het gewas voortdurend op ziektes en plagen. Je checkt het klimaat. Je houdt bij of het gewas de juiste hoeveelheid water en voedingsstoffen krijgt en leert welk effect de gekozen teeltstrategie heeft op de groei en kwaliteit van de rozen. Gewasbescherming en biologische bestrijding zijn een onderdeel van je takenpakket.
Functie eisen
Functie-eisen zijn algemene teeltkennis (rozen is een pré), het beschikken over een MBO 4 of gelijkwaardig diploma, creatief, ondernemend, leergierig en adequaat en kordaat werken in een klein team. Het hebben van een spuitlicentie of bereidheid om deze te behalen. Tevens verwachten we enige kennis van MS Excel.
Functie aanbod
Het bedrijf bied je een prettige werkomgeving en goede arbeidsvoorwaarden. Deze functie is na overleg in te vullen tussen de 24 en 38 uur per week.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
24-32 uur
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
02-07-2021