Vacatures

Algemeen Medewerker Teelt & Kas (Vermeerdering)

Vacaturenummer
5848
Plaatsnaam
Wilp
Functie
Teelt
Functienaam
Algemeen Medewerker Teelt & Kas (Vermeerdering)
Functie inhoud
Voor een vermeerderaar van Cyclamen, Ranonkels en Primula's in Wilp zijn wij op zoek naar een Algemeen Medewerker Teelt & Kas (Ca. 30u p/w).

Het bedrijf maakt de mooiste Cyclamen, Ranonkels en Primula’s ter wereld. Het bedrijf is met ruim 375 medewerkers in Nederland en Tanzania uitgegroeid tot een prominente speler. Klanten in zo’n 60 landen worden dagelijks voorzien van zaden en kwekers mogen rekenen op een solide teelt- en marketingondersteuning. Sterke genetica, kennisdeling en constante innovatie zijn de fundamenten van het succes van dit bedrijf. Deze organisatiedoelen vragen naast samenwerking een grote mate van betrokkenheid en bereidheid tot (persoonlijke) ontwikkeling.

  • Doel van de functie
Verrichten van uitvoerende werkzaamheden ter voorbereiding en afronding van het telen van onze planten.

  • Functie inhoud
Je voert diverse werkzaamheden uit zoals het transporteren van gewassen en materiaal en het verzetten en uitzetten van planten. Maar ook het ruimen van oude teelten, oppotten van jonge planten en het verwerken van bloeiend plantmateriaal voor verkoop horen tot de taken. Daarnaast zorg je ervoor dat de kassen en algemene werkplekken schoon en opgeruimd zijn. Deze taken voer je uit in nauwe samenwerking met andere disciplines binnen onze organisatie zoals veredeling en bloemzaadproductie.
Functie eisen
Profiel kandidaat:
  • Je hebt een afgeronde opleiding op MBO-niveau
  • Je hebt bij voorkeur ervaring in het werken in een productie-omgeving of tuinbouw
  • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken
  • Je bent communicatief vaardig en je hebt een proactieve werkhouding
  • Nauwkeurig en netjes werken is voor jou een vanzelfsprekendheid.
Functie aanbod
Wat kunnen wij je bieden
Je werkt samen met je collega’s in een innovatieve en inspirerende organisatie die toonaangevend is de Nederlandse tuinbouw met volop ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Vanzelfsprekend zijn in ons bedrijf de arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met het niveau van de functie.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
24-32 uur
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Plaatsingsdatum
16-08-2019