Administratief Medewerker Zaadmagazijn (uitgangsmateriaal)

Vacaturenummer
5789
Plaatsnaam
Rijsenhout
Functie
Administratief medewerker
Functienaam
Administratief Medewerker Zaadmagazijn (uitgangsmateriaal)
Functie inhoud
Voor een leverancier van hoogwaardig uitgangsmateriaal voor de professionele sierteelt-kwekers in Hendrik-Ido-Ambacht zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker Zaadmagazijn.

Bedrijfsprofiel
Binnen de sierteelt is dit bedrijf marktleider in de veredeling en het leveren van hoogwaardig uitgangsmateriaal voor de professionele kweker. Dit bedrijf opereert internationaal, waarbij de afzet voornamelijk plaatsvindt in Europa. Bovendien zijn wij continue op zoek naar nieuwe afzetmarkten. De organisatie heeft, naast het hoofdkantoor in Hendrik-Ido-Ambacht, diverse verkoop- en productielocaties in Europa en Afrika. Bij dit bedrijf werken wereldwijd circa 2.000 medewerkers.

Functieomschrijving
Dit bedrijf groeit, bloeit en verandert en daar speel jij als Seed Stock Employee een grote rol in. Heb jij zin om de organisatie verder te ontwikkelen en te professionaliseren? Op dit moment zijn wij, voor onze vestiging in Rijsenhout, als uitbreiding van het team, op zoek naar een gedreven en kwaliteitsgerichte collega.

Als Administratief Medewerker Zaadmagazijn maak je onderdeel uit van een team van 3 medewerkers. Deze afdeling zaadmagazijn is verantwoordelijk voor de eerste stappen in het productieproces en legt de basis voor een eindproduct dat aan onze hoge kwaliteitseisen voldoet. Jij bent verantwoordelijk voor het samenstellen van zaaizakken, het voorzien van de juiste weekkaart en etiketten, het actueel houden van de voorraden en het correct wegzetten van zaadpartijen. Verder geef jij ondersteuning aan de periodieke controle fysieke voorraad versus de voorraad in het systeem. Je werkt nauw samen met je collega’s en je vindt het leuk om proactief mee te denken en met verbetervoorstellen te komen om de werkprocessen steeds verder te ontwikkelen.
Functie eisen
  • Een MBO werk- en denkniveau of een door ervaring verkregen gelijkwaardig werk- en denkniveau;
  • Goede computervaardigheden;
  • Accurate werkwijze;
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Flexibiliteit t.a.v. je ureninzet vanwege seizoensinvloeden.
Functie aanbod
  • Een afwisselende functie binnen een dynamische, internationale en groeiende organisatie waarbinnen de lijnen kort zijn en de sfeer prettig en no-nonsense;
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met collectieve regelingen (bijvoorbeeld pensioen, ziektekostenverzekering, mogelijkheid om met -korting te sporten);
  • Volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling (denk hierbij bijvoorbeeld aan deelname aan relevante cursussen en trainingen).
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
LBO / Mavo / VMBO / MBO 1+2
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Plaatsingsdatum
09-07-2019