Administratief Medewerker (Veredeling)

Administratief Medewerker (Veredeling)

Vacaturenummer
8852
Plaatsnaam
De Lier
Functie
Staf
Functienaam
Administratief Medewerker (Veredeling)
Functie inhoud
Voor Dümmen Orange, locatie De Lier, zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker (4 maanden).

Bedrijfsprofiel
Dümmen Orange is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor bloemen en planten. De jaarlijkse omzet bedraagt ongeveer 350 miljoen euro. Het bedrijf telt wereldwijd meer dan 7.300 medewerkers. Naast een groot marketing- en salesnetwerk heeft Dümmen Orange een divers netwerk van gespecialiseerde productielocaties. De sleutel tot het succes van Dümmen Orange is een breed en diep assortiment, ondersteund door een wereldwijde toeleveringsketen. Het bedrijf omarmt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeert in de gezondheid, de veiligheid en de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers.

Functie
Dümmen Orange groeit en bloeit! Dit resulteert in een snel veranderende en tevens uitdagende werkomgeving. Als Administratief Medewerker ondersteun je de Revenue Management afdeling in administratieve en analytische taken. Je bent verantwoordelijk voor het invoeren van prijzen en onderhouden en updaten van rapporten.

Je bent medeverantwoordelijk voor het onderhouden van huidige processen evenals het opzetten van nieuwe processen. Het werk is uitdagend door de diversiteit in producten en business units waar je mee samenwerkt. Het betreft een tijdelijke rol van 4 maanden.

Taken
  • Invoeren van prijzen in het ERP systeem.
  • Onderhouden en updaten van planning rapporten.
  • Organiseren en onderhouden van data in gestructureerde formats voor analytische rapporten.
  • Assisteren in het maken van overzichten uit verschillende databronnen.
  • Assisteren bij ad hoc analyses.
Functie eisen
  • Je bent in het bezit van een afgeronde relevante HBO en/of WO opleiding.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Je bent vaardig in Excel, kennis en ervaring van Power BI is een pre.
  • Je bent accuraat, zelfstandig, stressbestendig en weet snel en effectief te schakelen in een veranderende omgeving.
  • Je bent per direct beschikbaar.
Functie aanbod
Dümmen Orange heeft enorme wereldwijde ambities. Innovatie, technologie en kwaliteit staan hoog op de agenda. Dit zorgt voor een uitdagende werkomgeving waarin jij mee kan ontwikkelen in jouw vakgebied. Dümmen Orange biedt haar medewerkers volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Er heerst een informele en zeer toegankelijke werksfeer waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat.

Wij bieden de mogelijkheid tot hybride werken, inclusief thuiswerkvergoeding en een vergoeding voor de inrichting van een thuiswerkplek. Werktijden zijn flexibel en in overleg te bepalen. Dümmen Orange valt onder de cao Glastuinbouw welke o.a. goede verlofregelingen en een goede pensioenregeling bij BPL Pensioen biedt. Wij investeren in jouw toekomst door een groot deel (2/3) van de pensioenpremie te betalen.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
16-09-2022