Vacatures

Actief meewerkende Voorman/-Vrouw (vermeerdering)

Vacaturenummer
6046
Plaatsnaam
Wilp
Functie
Productie leidinggevend
Functienaam
Actief meewerkende Voorman/-Vrouw (vermeerdering)
Functie inhoud
Voor een vermeerderaar van Cyclamen, Ranonkels en Primula's in Wilp zijn wij op zoek naar een Actief meewerkende Voorman/-Vrouw.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf maakt de mooiste Cyclamen, Ranonkels en Primula’s ter wereld. Het bedrijf is met ruim 375 medewerkers in Nederland en Tanzania uitgegroeid tot een prominente speler. Klanten in zo’n 60 landen worden dagelijks voorzien van zaden en kwekers mogen rekenen op een solide teelt- en marketingondersteuning.

De functie
Als Voorman/-Vrouw ben je verantwoordelijk voor de uitvoer van de dagelijkse werkzaamheden in onze bloemzaadproductie. Je bent onderdeel van een groep van 10 tot 30 medewerkers, afhankelijk van het seizoen. Je zorgt voor een juiste verdeling van het werk en ziet toe op de uitvoer ervan. Je controleert de resultaten in de vorm van de kwaliteit en kwantiteit van het werk. Daarbij hoort ook de registratie van gedane werkzaamheden en de controle van de werkuren. Daarvoor moet je vertrouwd zijn met de computer en heb je kennis van het Office pakket.
Je ontvangt leiding en sturing van de Teamleider Bloemzaadproductie. Met hem stem je werkzaamheden en activiteiten af waarna je samen met je collega’s hieraan uitvoering geeft. De productiewerkzaamheden bestaan voornamelijk uit het emasculeren en bestuiven van de bloemen, het schoonhouden van de planten en uiteindelijk het oogsten van de zaden. Het werk vindt plaats in de kassen.
Functie eisen
Je houdt van aanpakken en bent actiegericht. Je hebt aantoonbare ervaring in de functie van Voorman/-Vrouw. Het omgaan met mensen gaat je goed af. Op een natuurlijke wijze neem je de positie van Voorman/-Vrouw in door een juiste balans in de aansturing, controle van anderen en uitvoering van het eigen werk. In dit laatste ben je een voorbeeld voor je collega’s en stel je de norm. Je kunt moeiteloos schakelen tussen de werkzaamheden binnen deze functie en je kunt overzicht bewaren in drukkere periodes. De aard van het werk vraagt om een grote nauwkeurigheid van werken. Je bent gewend gedetailleerd werk te doen zonder de snelheid van werken uit het oog te verliezen. Omdat we veel met codes en cijfers werken, is cijfermatig inzicht belangrijk. Je bent full time beschikbaar (38 uur) en bereid om op zaterdagen te werken. Onze planten staan op tafels, houdt er daarom rekening mee dat het veelal om staand werk gaat.
Functie aanbod
Je werkt samen met je collega’s in een innovatief en inspirerend familiebedrijf dat toonaangevend is in de Nederlandse tuinbouw. Vanzelfsprekend zijn in ons bedrijf de arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met het niveau van de functie. Je wordt onderdeel van een bevlogen team.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
22-11-2019