Accountmanager (Planten)

Accountmanager (Planten)

Vacaturenummer
8675
Plaatsnaam
Meterik
Functie
Commercieel
Functienaam
Accountmanager (Planten)
Functie inhoud
Voor Plantenkwekerij de Kemp zijn wij op zoek naar een Accountmanager.

Bedrijfsprofiel
Plantenkwekerij De Kemp is een familiebedrijf met bijna 60 jaar ervaring in de vermeerdering en opkweek van gangbare en biologische aardbeiplanten, aspergeplanten, vruchtboomonderstammen en rode bessenplanten. De Kemp levert kwalitatief hoogwaardig plantmateriaal aan professionele telers in heel Europa.

Functie
In de functie van accountmanager ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor de verkoop van aardbei- en aspergeplanten aan onze Europese afnemers. Je ziet en creëert kansen en bent in staat om zowel het bedrijf als de producten nog beter op de kaart te zetten. Je bent in staat relaties met bestaande klanten verder uit te bouwen en nieuwe afnemers te werven. Tevens onderhoudt je het contact met onze agenten in diverse landen.
Op basis van jouw deskundigheid functioneer je als gesprekspartner voor onze klanten en kun je de klant advies op maat te geven. Door regelmatig contact met (potentiële) klanten te onderhouden, weet je wat de klant belangrijk vindt. De behoeften van de klant stem je af met Productie.
Functie eisen
Je bent een daadkrachtige en sterke persoonlijkheid met overtuigingskracht. Tevens ben je sociaal, flexibel, stressbestendig en heb je sterke communicatieve en commerciële vaardigheden. Je bent een teamspeler. Met jouw ervaring in een vergelijkbare functie en met jouw passie en gevoel voor planten, weet je klanten aan je te binden. Je bent kwaliteitsbewust en resultaatgericht. Je werkt praktisch, gestructureerd, zelfstandig en probleemoplossend. De Nederlandse, Engelse en/of Duitse taal beheers je in woord en geschrift. Daarnaast ben je handig met diverse systemen (MS Office, Exact) en beschik je over een MBO+ / HBO werk- en denkniveau.

Heb je plezier in netwerken, bouw je graag aan relaties en wil je een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van ons bedrijf, dan is deze baan zeker iets voor jou!
Functie aanbod
Een zeer afwisselende en uitdagende functie binnen een internationaal opererend bedrijf, met leuke, enthousiaste en professionele collega’s. Ruimte voor eigen initiatief en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen door middel van (interne) opleidingen en trainingen. Goede begeleiding en
  • ndersteuning bij de inwerkperiode door jouw collega’s. Bovenal bieden wij een prettige werksfeer. Het salaris is marktconform met een prima pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
01-07-2022