Vacature Accountmanager (orchideeën)

Accountmanager (orchideeën)

Vacaturenummer
6351
Plaatsnaam
Bleiswijk
Functie
Commercieel
Functienaam
Accountmanager (orchideeën)
Functie inhoud
Voor een orchideeënkwekerij in Bleiswijk zijn wij op zoek naar een Accountmanager.

Is verkopen jouw passie en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Ben je gedreven om samen met jouw team de gestelde doelen te realiseren? Dan ben jij onze nieuwe collega!

Functie:
Voor onze afdeling verkoop zoeken wij een verkoop talent die verantwoordelijk is voor het verkopen van onze Phalaenopsis. Je bent actief in het adviseren van klanten en het onderhouden en bezoeken van nieuwe en bestaande klanten. Samen met het team wat bestaat uit vier accountmanagers en drie backoffice medewerkers, ben je bezig met de verkoop van onze mooie planten, het opstellen van offertes en de opvolging hiervan. Het is een zelfstandige functie met veel afwisseling, uitdaging en verantwoordelijkheid.
Functie eisen
  • Je hebt ruime kennis en ervaring (liefst minimaal 3 jaar) van verkoop in de sierteelt (product- en sectorkennis is een pré);
  • Je bent creatief, enthousiast en flexibel;
  • Je hebt HBO denk- en werkniveau;
  • Je bent klantgericht, resultaatgericht, stressbestendig en pro-actief;
  • Goede beheersing van de Nederlands, Duitse en Engelse taal (in woord en geschrift).
Functie aanbod
Een uitdagende baan in een enthousiast team waar je voldoende ruimte krijgt om jouw veelzijdigheid te laten zien. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. De bedrijfscultuur is te beschrijven als no-nonsense en open. Gezelligheid mag niet ontbreken en daarom worden er geregeld vrijdagmiddagborrels, personeelsbijeenkomsten, BBQ’s en bedrijfsuitjes georganiseerd.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
19-05-2020