Accountmanager Midden- en Zuid-Amerika (Veredeling)

Accountmanager Midden- en Zuid-Amerika (Veredeling)

Vacaturenummer
7639
Plaatsnaam
Bleiswijk
Functie
Commercieel
Functienaam
Accountmanager Midden- en Zuid-Amerika (Veredeling)
Functie inhoud
Voor een veredelingsbedrijf van orchideeën en anthuriums in Bleiswijk zijn wij op zoek naar een Accountmanager Midden- en Zuid-Amerika

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is de expert in veredeling en vermeerdering van orchideeën en anthurium. Ons familiebedrijf is in 82 jaar tijd uitgegroeid tot een wereldwijde marktleider. Door een jarenlange focus op innovatieve en duurzame productontwikkeling is een ongelimiteerde variatie in kleurrijke rassen ontstaan.

De functie
In deze fulltime functie ben je verantwoordelijk voor de realisatie van de omzet en bijbehorend rendement. Met behulp van jouw jaarplan volg jij de prognoses, jouw strategie en voorgenomen acties op. Jij bezoekt de klanten in Midden en Zuid-Amerika en adviseert ze over ons assortiment en de teelt. Doordat jij jouw klanten voorziet van de juiste kennis en productinformatie, weet jij de positie van ons bedrijf bij bestaande klanten te versterken. Door jouw commerciële inzicht weet jij tevens nieuwe klanten te werven en met hen een goede relatie op te bouwen. In samenwerking met de verkoop binnendienst zorg jij dat de juiste offertes en contracten opgesteld worden en de contractafspraken en betalingscondities nageleefd worden. Verder ben jij de sparringpartner die in staat is om meerwaarde te creëren in de gehele keten.
Functie eisen
Heb jij oog voor commerciële kansen in de markt, sta je sterk in jouw schoenen en breng jij van nature een zekere overtuigingskracht mee. Verder ben jij een enthousiaste teamspeler die op een verbindende manier samenwerkt, overzicht houdt en in staat het werk goed te organiseren. Wat verwachten wij verder van jou? De ideale kandidaat past niet alleen binnen dit profiel, maar beschikt ook over de volgende kennis en vaardigheden:

  • Een afgeronde hogere tuinbouw- of commerciële opleiding;
  • Goede communicatieve vaardigheden in het Engels. Spaans is een pré;
  • Teelt-technische kennis is een pré;
  • Enkele jaren commerciële ervaring in de tuinbouw sector;
  • Ervaring met en bereidheid tot internationaal reizen waarbij je meerdere weken per jaar op reis bent;
  • Verder ben je avontuurlijk, stressbestendig, ondernemend, vasthoudend en resultaatgericht.
Functie aanbod
Een zelfstandige, afwisselende functie in een dynamische en innovatieve werkomgeving, waarbij er volop ruimte is voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Jij komt terecht in een betrokken en collegiaal team. Uiteraard bieden wij een passend arbeidsvoorwaardenpakket.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
11-11-2021