Accountmanager (groenteplanten)

Vacaturenummer
5890
Plaatsnaam
Maasdijk
Functie
Commerciële functies
Functienaam
Accountmanager (groenteplanten)
Functie inhoud
Voor een kwekerij in Maasdijk die gespecialiseerd is in veredeling en vermeerdering van jonge pot- en tuinplanten uit zaad en stek zijn wij op zoek naar een Accountmanager.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf produceert op meerdere vestigingen in binnen- en buitenland een compleet scala jonge groenteplanten en uitgangsmateriaal voor tropische en bloeiende potplanten, vaste planten en perkgoed voor zowel zaad als stekbeworteling voor de professionele tuinbouw in Europa en daarbuiten. Kwaliteit van onze producten staat centraal.

Functieomschrijving
Je komt terecht in een familiebedrijf waar innovatie voorop staat. Als veredelaar en jonge planten producent creëren wij het perfecte jonge plant materiaal voor de kweker. Het is aan jou om deze jonge planten bij de kwekers in de kassen te krijgen. Je adviseert, geeft teeltadvies en je bent het aanspreekpunt voor jouw eigen klanten. Je onderhoudt de relaties met bestaande klanten, maar bent ook continu op zoek naar potentiele nieuwe klanten en kansen. Dat doe je allemaal zelfstandig, maar je werkt nauw samen met het gehele salesteam. Ook heb je regelmatig contact met de customer service, planners, logistiek en andere teams binnen dit bedrijf. Een eigen bedrijfje in een groot internationaal bedrijf dus! Zorg jij voor volle kassen en een wereld vol bloeiende planten?
Functie eisen
  • Bij voorkeur een agrarische hbo-opleiding heeft afgerond;
  • Kennis heeft van sierteeltproducten;
  • Communicatieve en commercieel sterk ontwikkelde eigenschappen heeft;
  • Goed kan relativeren, zelfstandig werkt en doorzettingsvermogen heeft;
  • Internationale kansen benut!

WORD JIJ ONZE NIEUWE SALESTOPPER?
Ben jij proactief en een geboren verkoper? Ben je communicatief sterk, denk je in oplossingen en werk je graag zelfstandig? Heb je ook nog eens affiniteit met planten en met de tuinbouw sector? Laat dan snel van je horen! We hebben namelijk de perfecte baan voor jou!
Functie aanbod
Het bedrijf is een dynamisch en snelgroeiend familiebedrijf. Naast een prettige, informele sfeer met gedreven collega’s is er ruimte voor groei en ontwikkeling. Uiteraard ontvang je maandelijks een marktconform salaris en hebben we goede koffie!
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Talenkennis
Engels
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Plaatsingsdatum
10-09-2019