Aankomend Teeltspecialist (veredeling)

Aankomend Teeltspecialist (veredeling)

Vacaturenummer
7788
Plaatsnaam
Bleiswijk
Functie
Teelt
Functienaam
Aankomend Teeltspecialist (veredeling)
Functie inhoud
Voor een veredelingsbedrijf van orchideeën en anthuriums in Bleiswijk zijn wij op zoek naar een Aankomend Teeltspecialist.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is de expert in veredeling en vermeerdering van orchideeën en anthurium. Ons familiebedrijf is in 82 jaar tijd uitgegroeid tot een wereldwijde marktleider. Door een jarenlange focus op innovatieve en duurzame productontwikkeling is een ongelimiteerde variatie in kleurrijke rassen ontstaan.

De functie
In het Teeltteam wordt jij opgeleid tot de teeltspecialist uitgangsmateriaal van de gewassen waarin men veredelt. Je focust je op brede teelt-technische vraagstukken die bij de teelt van deze planten komt kijken. Denk hierbij aan optimaliseren van de klimaatomstandigheden, implementeren en optimaliseren van nieuwe teeltsystemen, opstellen en invulling geven aan de gewasbeschermingsstrategie, groei- en plantmodellering en optimalisering van watergift en bemesting. Maar vooral: hoe zorgen we ervoor dat een ras beter en sterker geteeld wordt. Jouw rol: bezig zijn met en verbeteren van de groei en groeiomstandigheden van onze planten met daarbij vraagstukken in kaart brengen en antwoorden formuleren.

Daarnaast duik je samen met specialisten in allerlei vernieuwende ontwikkelingen in de teelt. Eén ding is zeker: je bouwt veel kennis op en blijft op de hoogte van de laatste teeltontwikkelingen.
Functie eisen
Jij krijgt energie van bloemen en planten en wilt jezelf en het vakgebied blijven ontwikkelen. Teeltvraagstukken wil je dan ook tot in de kern doorgronden, en je wilt jezelf, collega’s en klanten continu verder brengen. Heb je veel opgestoken? Dan heb je een goede werkweek gehad. Daarnaast vragen we het volgende van je:

  • Minimaal een hbo-diploma richting plantenteelt, teelttechniek of tuinbouw;
  • Onderzoekend/nieuwsgierig;
  • Communicatief vaardig.
Functie aanbod
  • Een passend salaris gebaseerd op je kennis en ervaring;
  • Een jaarcontract, met de bedoeling dit om te zetten in een vaste aanstelling.
  • 25,5 vakantiedagen;
  • Volop ontwikkelingsmogelijkheden: je kunt allerlei interne maar ook externe cursussen en trainingen volgen;
  • Een uitgebreid inwerkprogramma, waarin je al onze afdelingen, vestigingen en partners leert kennen.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
07-12-2021