(Aankomend) Teeltspecialist (potplanten)

(Aankomend) Teeltspecialist (potplanten)

Vacaturenummer
7246
Plaatsnaam
Honselersdijk
Functie
Teelt
Functienaam
(Aankomend) Teeltspecialist (potplanten)
Functie inhoud
Voor een tropische potplantenkweker uit Honselersdijk zijn wij op zoek naar een (aankomend) teeltspecialist.

Bedrijfsprofiel
Een familiebedrijf, een innovatief bedrijf, een gelukkig bedrijf. Waar op de meest slimme en duurzame manier planten worden gekweekt, culturen samenkomen en de pooltafel bij binnenkomst al zichtbaar is. Al meer dan 30 jaar zijn we gespecialiseerd in het produceren van tropische planten. Hier ligt ook echt onze passie, omdat planten helpen ons doel te bereiken: de wereld gezonder en gelukkiger maken.

Functie
Met het oog op de groei van ons bedrijf zoeken wij teelttalent. Vind jij tropische groene planten kweken leuk en wil je daarin de beste worden, dan zoeken we jou! We leiden je graag intern (verder) op en helpen je door te groeien tot eindverantwoordelijke voor de teelt op onze locatie in Honselersdijk.

Samen met de andere twee collega's van het teeltteam ben je verantwoordelijk om de planten goed te laten groeien. Dat hierbij meer komt kijken dan water geven, hoeven we jou niet te vertellen! Naast de teeltcollega’s werk je ook nauw samen met onze externe teeltadviseur en de mensen van het verkoopteam en de planning.

Jij hebt gevoel voor en kennis van teelt, je bent inmiddels een tijdje bezig om dat steeds verder te ontwikkelen. En eigenlijk weet je dat je daar nooit helemaal klaar mee bent. Dat maakt het werken met planten voor jou zo mooi! Wil je bovendien met de planten en ons bedrijf meegroeien door op termijn eindverantwoordelijkheid te dragen? Dan zou jij wel eens de (aankomend) specialist kunnen zijn die wij zoeken!

Als jij jezelf hierin herkent, dan willen we graag eens een bakkie met je doen om kennis te maken.
Functie eisen
  • Kennis van teelt, liefst wat betreft groene kamerplanten
  • Je handelt op basis van gevoel en data
  • Analytisch vermogen om teeltrecepten en kostprijzen te beoordelen
  • Ervaring is een pré
  • Hbo werk- en denkniveau
  • Ontwikkelingsgerichte instelling
  • Teamspeler
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
Functie aanbod
Wij bieden jou een verantwoordelijke baan in ons innovatieve familiebedrijf, met een salaris dat past bij jouw ervarings- en expertiseniveau. Aanvullend bieden wij medewerkers een pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden zoals scholingsmogelijkheden door opleidingen en cursussen, een goede pensioenvoorziening en een fietsplan.

Bij het bedrijf willen we op de meest slimme en duurzame manier tropische planten kweken. Dit doen wij op 3 locaties. De kwekerij te Honselersdijk is 40.000 m2. We willen de wereld groener en gezonder maken. Hier ligt ook echt onze passie. Planten helpen ons dat doel te bereiken. Het idee van weerbaar telen van planten staat hierin centraal. Dat we dit serieus nemen, blijkt mede uit verschillende certificeringen die we op onze naam hebben staan, zoals MPS-GAP en MPS-SQ. Daarnaast zijn wij overtuigd dat het goed is voor het bedrijf én voor onze collega’s als iedereen op een breder vlak kan meedenken over de organisatie en duurzaamheid. Samen zetten we in op een zo gezond mogelijke toekomst. Samen staan we sterker.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
09-06-2021