vacatures

Vacaturebank

(aankomend) Teeltmanager

Vacaturenummer
5561
Plaatsnaam
Middenmeer
Functie
Teeltspecialist
Functienaam
(aankomend) Teeltmanager
Functie inhoud
Voor een tomatenkwekerij in Middenmeer zijn wij op zoek naar (aankomend) Teeltmanager.

Als teeltmanager ben je verantwoordelijk voor de beheersing van het klimaat in een kas van 10 hectare. Je beoordeelt de plant en stuurt doormiddel van o.a. watergift, bemesting en belichting. Ook de biologie in de tuin behoort tot het takenpakket. Jij zorgt ervoor zodat er zoveel mogelijk kwaliteitstomaten geproduceerd worden.

Het betreft een functie met veel vrijheid maar ook verantwoordelijkheid. Wij zoeken een betrokken collega met passie voor planten. Jij gaat de uitdaging aan om de beste productie uit de plant te halen.
Functie eisen
Een agrarische opleiding heeft voorkeur maar niet noodzakelijk. Binnen ons bedrijf bieden we juist voor starters een opleidingsplek om zich te ontwikkelen tot volwaardig teeltmanager.
Functie aanbod
Wij werken in een jong, gezellig maar vooral gedreven team. We geloven erin dat we doormiddel van samenwerking, zowel intern als extern, de beste resultaten kunnen bereiken. Wij zijn een duurzaam vooruitstrevend bedrijf dat haar medewerkers de ruimte en mogelijkheden geeft om het maximale uit zichzelf te halen. Met goede arbeidsvoorwaarde en een flinke dosis werkplezier.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Ja
Computervaardigheden
Gemiddeld
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Plaatsingsdatum
13-03-2019