Aankomend Productie Manager Buitenland (chrysanten)

Vacaturenummer
5291
Plaatsnaam
Ethiopië
Functie
Hoofd arbeid
Functienaam
Aankomend Productie Manager Buitenland (chrysanten)
Functie inhoud
Voor een veredelaar en vermeerderaar van chrysanten rassen in Maasdijk zijn wij op zoek naar een Aankomend Productie Manager voor hun productielocatie in Ethiopie.

Na een leertraject van enkele maanden in Nederland vertrek je naar onze productielocatie in Ethiopië. Je krijgt de gelegenheid om gedurende een nader te bepalen periode, afhankelijk van jouw kennis en ervaring, jouw talenten verder te ontplooien. Je zult uitvoerig kennismaken met de diverse (productie-)processen en teelttechniek rondom stekproducten. Uiteindelijk zul je je weg vinden als productiemanager.

De stekproductie vindt plaats op productielocaties in Ethiopië en Oeganda. Alle locaties worden geleid door Nederlandse managers die maatschappelijk ondernemen hoog in het vaandel hebben staan. Het verse stekmateriaal wordt per vliegtuig naar Nederland vervoerd of vindt direct zijn weg naar onze afnemers wereldwijd. Het stekmateriaal voldoet aan strenge fytosanitaire eisen en wordt op een aantal momenten in het productieproces onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles. Het wordt onder andere getest op uniformiteit, groeikracht, ziektes en plagen.
Functie eisen
HBO werk- en denkniveau. Je hebt ervaring in of affiniteit met de agrarische sector. Je hebt de drive om naar Afrika te willen. Je bent overtuigd van eigen kunnen en hebt de ambitie om iets te gaan betekenen in een toonaangevend bedrijf. Je hebt grote interesse in teeltzaken. Uiteraard beschik je over ondernemende capaciteiten, een grote mate van flexibiliteit en een pioniersgeest.
Functie aanbod
Een uitdagende functie in het buitenland bij een dynamisch bedrijf waar een prima salaris wordt betaald en ook de secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend zijn. Er heerst een prettige informele werksfeer met enthousiaste en gemotiveerde collega's.

Let op: graag je motivatie en CV in het Engels schrijven.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Talenkennis
Engels
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Gemiddeld
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Plaatsingsdatum
23-10-2018