(Aankomend) Groepsleider Persen en Zaaien

(Aankomend) Groepsleider Persen en Zaaien

Vacaturenummer
6091
Plaatsnaam
Maasdijk
Functie
Productie leidinggevend
Functienaam
(Aankomend) Groepsleider Persen en Zaaien
Functie inhoud
Voor een kwekerij in Maasdijk die gespecialiseerd is in veredeling en vermeerdering van jonge pot- en tuinplanten uit zaad en stek zijn wij op zoek naar een (Aankomend) Groepsleider Persen en Zaaien.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf produceert op meerdere vestigingen in binnen- en buitenland een compleet scala jonge groenteplanten en uitgangsmateriaal voor tropische en bloeiende potplanten, vaste planten en perkgoed voor zowel zaad als stekbeworteling voor de professionele tuinbouw in Europa en daarbuiten. Kwaliteit van onze producten staat centraal.

De functie
In deze dynamische en afwisselende functie start je de dag op de werkvloer. Hier stuur je de medewerkers operations aan. Doordat je diverse metingen uitvoert, bewaak je continu de kwaliteit van het product. In de middag ben je bezig met de administratieve taken. Je maakt personeels,- en productieplanningen, bestelt productiemiddelen en legt de zaden terug in het magazijn.
Functie eisen
  • Je hebt een afgeronde MBO-opleiding;
  • Je hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie en affiniteit met tuinbouw en met machines;
  • Je bent technisch onderlegd en in staat om zelf kleine storingen aan de pers- en zaailijnen op te lossen;
  • Je hebt een flexibele werkhouding en vindt het geen bezwaar om in toerbeurten een weekenddienst te draaien;
  • Je beschikt over leidinggevende capaciteiten;
  • Jij bent praktisch, resultaatgericht, kwaliteitsgericht en weet ook in een soms hectische werkomgeving je hoofd koel te houden.
Functie aanbod
Een uitdagende functie met veel ruimte voor initiatief en doorgroeimogelijkheden, bij een dynamisch en professioneel bedrijf. We betalen een marktconform salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Zo kun je gebruik maken van opleidingsfaciliteiten en hebben we een actieve personeelsvereniging met onder andere sportieve uitjes, bedrijfsfeesten en een gedeelde Feyenoord/Ajax jaarkaart voor het bijwonen van wedstrijden.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
16-12-2019