Aankomend Assistent Bedrijfsleider Breeding 

Aankomend Assistent Bedrijfsleider Breeding (chrysanten)

Vacaturenummer
6064
Plaatsnaam
Maasdijk
Functie
Management functies
Functienaam
Aankomend Assistent Bedrijfsleider Breeding (chrysanten)
Functie inhoud
Voor een veredelaar en vermeerderaar van chrysantenrassen in Maasdijk zijn wij op zoek naar een Aankomend Assistent Bedrijfsleider Breeding.

Als Aankomend Assistent Bedrijfsleider Breeding ben je samen met de Bedrijfsleider verantwoordelijk voor het totale productie- en techniekbeleid op de Breeding locatie. Daarnaast zorg je voor een zo optimaal mogelijk product(ie)prestatie in kwantitatief en kwalitatief opzicht. Een andere belangrijke taak is het aansturen van de medewerkers op locatie.
Functie eisen
Een HBO werk- en denkniveau. Bij voorkeur heb je enige jaren ervaring in een gelijkwaardige functie. Je hebt een flexibele werkinstelling en hebt geen bezwaar tegen het in toerbeurt draaien van weekenddienst ten behoeve van de teelt. Je bent in bezit van een geldig bewijs van vakbekwaamheid uitvoeren gewasbescherming (spuitlicentie) of bent bereid deze op korte termijn te halen.
Je hebt de ambitie om iets te gaan betekenen in een toonaangevend bedrijf, je hebt grote interesse in chrysantenteelt en beschikt over leidinggevende capaciteiten.
Functie aanbod
Een uitdagende functie met veel ruimte voor initiatief, bij een dynamisch en professioneel bedrijf waar een prima salaris wordt betaald met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals o.a. studiefaciliteiten.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
06-12-2019