65+ medewerker (Kamer- en Terrasplanten)

65+ medewerker (Kamer- en Terrasplanten)

Vacaturenummer
8862
Plaatsnaam
Moerkapelle
Functie
Staf
Functienaam
65+ medewerker (Kamer- en Terrasplanten)
Functie inhoud
Voor Alta Nova zijn wij op zoek naar een 65+ medewerker.

Bedrijfsprofiel
Wij geloven dat de makkelijkste weg niet altijd de juiste is. De meest bijzondere planten, hoe moeilijk te telen ook willen wij voor iedereen beschikbaar maken.

In 1982 startten wij met het kweken van (voornamelijk groene) kamerplanten. Sinds 1994 hebben wij ons gespecialiseerd in bloeiende kamerplanten en dan vooral de ‘parels’. Hier hebben we bewust voor gekozen. Het zijn niet de gemakkelijkste producten om te kweken, maar wel de meest bijzondere exemplaren. We vinden het pas leuk als het niet ‘standaard’ is. Door ons teeltoppervlak van 19 ha komt onze droom uit om onze producten beschikbaar te maken voor iedereen. Hierdoor bieden we onze klant een écht onderscheidend assortiment van bloeiende kamer-en buitenplanten en de consument verrassend veel plezier.

Altanova is sterk groeiend bedrijf met productielocaties in Luttelgeest, Moerkapelle, Zevenhuizen en Portugal. Er worden bloeiende kamerplanten en terrasplanten geteeld in uniek sortiment. De verbetering van werkomstandigheden heeft voortdurend de aandacht. Er wordt in teamverband gewerkt, waarbij grote waarde wordt gehecht aan een goede werksfeer. De persoonlijke benadering staat bij ons centraal.

Functie
Voor onze locatie in Moerkapelle zoeken wij een gepensioneerde medewerker die het fijn vindt om te blijven werken. Je zorgt ervoor dat ons bedrijf netjes blijft en doet kleine klussen in en rond het bedrijf. Op ons dynamische bedrijf werken we binnen een gezellig team, waarin we aandacht hebben voor elkaar.
Functie eisen
Functie aanbod
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
12-24 uur
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
16-09-2022