2 Telers Engeland, junior of medior

2 Telers Engeland, junior of medior

Vacaturenummer
8907
Plaatsnaam
Wateringen
Functie
Productie
Functienaam
2 Telers Engeland, junior of medior
Functie inhoud
Voor The Green House Growers een tomaten- en komkommerkwekerij in Engeland zijn we op zoek naar 2 Telers, junior of medior

Bedrijfsprofiel
Met dit moderne glastuinbouwbedrijf telen we rechtstreeks voor en leveren aan de verschillende grote Engelse supermarktketens. Jaco met ruimschoots operationele managementervaring, is verantwoordelijk voor de operations, inclusief sorteren en packen. Met z’n meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van de arbeid op tomaten kwekerijen in Nederland, is Murat als Kasleider verantwoordelijk voor alle arbeid in beide kassen: indraaien, bladplukken, dieven het oogsten van de komkommers, de tomaten enzovoorts. Rik verhuisde 2 jaar geleden vanuit Nederland naar Engeland en regelt als directeur van alles aan commerciële-, financiële-, overheidszaken en nog een heleboel meer: waar wij blij mee zijn dat wij daar niet over na hoeven te denken. Rik weet veel ook hoe dingen op de kwekerij in elkaar steken en geeft veel vrijheid om zaken naar eigen inzicht te organiseren en in te richten. Professionele werkwijzen met verslaglegging zijn daarbij een vereiste, voor een goed functioneren binnen The Green House Growers.

De functie
Voor jou als komkommerteler staat de kas van 7 ha ter beschikking om steeds betere komkommerproducties te realiseren. Voor jou als tomatenteler staat een kas van 9 ha ter beschikking om 3 verschillende tomatenrassen te telen. Het draait om continuïteit, het elimineren van risico’s en het maximale uit de teelt halen. Zodra we met elkaar de organisatie van teelt en arbeid nog meer onder controle hebben, ligt de weg voor jou vrij, de best denkbare productieresultaten te boeken.
Resultaat in kilo’s, stuks en conform de specificaties van de klant. Natuurlijk is de juiste inzet van arbeid, het op een goede manier uitvoeren van allerlei gewashandelingen mede bepalend voor het resultaat.
Dus werk je nauw samen met je collega’s die met hun teams en medewerkers zorgdragen voor de arbeidsinzet.
Functie eisen
Ben jij Ondernemend, Gedreven en hou je ervan je collega’s Uit te dagen en word je het liefst zelf ook Uitgedaagd?
Dan hebben wij er bij voorbaat zin in met jou hier aan de slag te gaan. Zo zitten wij hier ook in elkaar: we zijn alert, scherp, als er iets nú aandacht nodig heeft dan geven we dat. kortom, we gaan ervoor missers uit te sluiten, positief resultaat te bewerkstelligen.

Wat breng je mee:
  • Ervaring in het telen van tomaten of komkommers, leergierig, met een open mind en scherp zijn;
  • De gedrevenheid het best denkbare resultaat te maken en daar alles aan doen;
  • Pro actief, goede communicatieve vaardigheden en de wil het samen te doen;
  • De bereidheid in Engeland te verblijven, overwegend hier te wonen zodat je, je met je collega’s op de opdracht kunt focussen.
Functie aanbod
  • Een moderne goed uitgeruste ‘eigen’ kwekerij waar jij als teler mee aan de slag kan;
  • Enkele vaste collega’s die er net als jij, elke dag voor gaan het telkens een stukje beter te doen;
  • Een goed/uitstekend salaris, ook huisvesting in de mooie omgeving hier, regelen we voor je.

Wonen in Engeland:
Onze kwekerij bevindt zich in een landelijke omgeving. Je vindt hier tussen de velden en de akkers gemoedelijke dorpen en je vindt hier veel historie. 20 minuten bij ons vandaan vind je de stad waar alles wat je nodig hebt te vinden is. Van sportscholen tot haventjes aan de rivier, van Pubs tot Shopping Mal en van restaurant, de bezorgservice en uitgaansgelegenheid tot strand. De bevolking hier onderscheidt zich, het zijn aardige en behulpzame mensen. Dat, in combinatie met de ruimte die je hier hebt met ook de natuur, is voor ons als collega’s een verademing. En wil je toch met enige regelmaat Nederland een weekeinde aan doen: het is enkele uren reizen. Daarbij kun je kiezen voor het vliegtuig, de trein of een combinatie van boot en trein.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Cursus
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
18-10-2022