CollegeTour 2022

CollegeTour 2022 – Ontdek je mogelijkheden in de glastuinbouw

Bijdragen aan gezondheid en geluk. In de glastuinbouw werken we hier dagelijks met elkaar aan. En er komt steeds meer techniek bij kijken: Robots die tomaten plukken, vanaf je mobiel een kas aansturen op een ander continent en het nabootsen van vrijwel alle klimaten in de kas. En dat allemaal zodat groenten en bloemen zo goed mogelijk groeien én we mensen gezonder en vrolijker maken. Waar ook ter wereld. 

De komende jaren vind er een ware revolutie plaats in onze sector doordat al die techniek moet worden bedacht en ontwikkeld. Tijdens CollegeTour gaan CEO’s van glastuinbouwbedrijven en hun technisch toeleverancier langs bij scholen en laten je zien waar zij nu staan en waarom zij jou zo hard nodig hebben. Ook schetst een futurist een beeld over wat er de komende decennia staat te gebeuren en wat er voor talent nodig is om al die techniek mogelijk te maken.  
 
Wil jij jouw talent inzetten om mensen wereldwijd gezond en gelukkig te maken? Start je carrière dan in de glastuinbouw!  

Start je carrière in de glastuinbouw

Ben je op zoek naar een interessante stage? Daar kunnen wij je bij helpen! In de glastuinbouw kun je namelijk alle kanten op. Techniek, sales, HR, marketing, communicatie, vormgeving, logistiek en teelt: de stages binnen de glastuinbouw zijn breed en divers. Grote kans dat er iets voor jou bij zit! Wat al deze stages gemeenschappelijk hebben? Je werkt in een groene omgeving die altijd in beweging is. De perfecte omgeving om te ontdekken wat jou doet groeien en bloeien! 

Vind je stage via Kasgroeit

Bij je zoektocht naar een stage is Kasgroeit je ideale startpunt. Wij hebben contact met bedrijven die stagiairs zoeken, én met scholen en opleidingen. We kunnen je in contact brengen met goede bedrijven en je tips geven om die goede stage te vinden die bij je past. 

Wat moet je doen?

 

CollegeTour is powered by:
Glastuinbouw Nederland | Greenport Aalsmeer | VNO NCW Westestland-Delfland | Colland Arbeidsmarkt | Kasgroeit

 

Wil jij meer weten over stages of werken in de glastuinbouw? Stel hier je vraag…

Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Telefoon
Vraag / Opmerking
* Verplichte velden