Frank van Baarle

Frank van Baarle

Ik wil graag nieuw talent in de sector verwelkomen

Mijn naam is Frank van Baarle. Ik kom uit een geslacht van bloemen-, planten en groentevervoerders en kom zodoende al van kleins af aan bij glastuinbedrijven over de vloer. Tijdens schoolvakanties ging ik met mijn vader mee op de vrachtwagen om de producten bij de kwekers op te halen en af te leveren op de veiling. Daarnaast werkte ik mijn vrije uurtjes naast mijn studie in de kassen. Nu bezoek ik de bedrijven vanuit mijn rol als adviseur arbeidsmarkt.

'The war on talent'

Ik heb Personeel & Arbeid gestudeerd aan Hogeschool INholland in Rotterdam. Na mijn studie ben ik de arbeidsbemiddeling ingerold waarin ik werkzaam ben geweest als consulent, vestigingsmanager en accountmanager. Sinds 2013 ben ik werkzaam bij wat nu Kasgroeit is. Ik geloof sterk in waar wij als Kasgroeit mee bezig zijn. Ik zie het als een missie. Wanneer wij als sector concurrerend willen zijn met andere sectoren in  ‘The war on talent’ ben ik van mening dat er nog stappen gezet moeten worden. Ik krijg er energie van om daar een bijdrage aan te leveren.

Sleutel aan je toekomst

Tijdens mijn bezoeken inventariseer ik met welke diensten wij het betreffende bedrijf kunnen ondersteunen. Door mijn achtergrond kan ik mij goed verplaatsen in de bedrijven. Ik kan vrij redelijk inschatten wat wel en niet aanslaat binnen de sector. Binnen ons team hou ik mij vooral bezig met het invullen van vacatures. In de huidige arbeidsmarkt wordt dit een steeds grotere uitdaging. Daarnaast denk ik actief mee met op het opzetten en uitvoeren van projecten zoals bijvoorbeeld ‘Sleutel aan je toekomst in de kas’. Ik wil graag nieuw talent in deze sector verwelkomen.

Contactgevens