Eva van Rijnswou

Eva van Rijnswou

De glastuinbouw is zoveel meer dan alleen maar 'tomaten plukken'

Ik ben Eva en ik werk sinds 2018 als Communicatiemedewerker bij Kasgroeit. Ik hou me bezig met het maken van content voor zowel de werkgevers als (potentiele) werknemers in de glastuinbouw en ben verantwoordelijk voor de gehele contentplanning. Ik interview, film en schrijf graag en wil er voor zorgen dat er interessante en uitdagende content gemaakt wordt voor o.a. de nieuwsbrief, website, social media en evenementen. 

Interviews en video

Eerder was ik werkzaam bij een gemeente, de Haagse Hogeschool en de brandweer, waar ik tijdelijk nieuwe projecten en campagnes mocht opzetten en uitvoeren. In de loop der jaren heb ik mij gespecialiseerd in het maken van video’s en het afnemen van interviews. In mijn functie wil ik er voor zorgen dat ik medewerkers en werkgevers kan inspireren met verhalen en ze kan helpen om verder te groeien. Bij Kasgroeit hebben we een mooi aanbod van vacatures en opleidingen op onze website verzameld, maar we doen nog zoveel meer. Aan welke informatie heb jij behoefte als werkgever, werknemer of werkzoekende? Laat het me weten dan ga ik er graag mee aan de slag!

Meer dan alleen tomaten plukken

Voor ik bij Kasgroeit kwam werken, had ik nog niet echt een goede indruk van de glastuinbouw. Toen ik bedrijven ging bezoeken en in contact kwam met werknemers en werkgevers, ging er een wereld voor me open. De glastuinbouw is een van de meest innovatieve sectoren met een enorme diversiteit aan techniek, functies en mensen. Aan ons de taak dit aan zoveel mogelijk mensen te laten zien en de verhalen uit de sector verder naar buiten te brengen. Heb je vragen? Neem gewoon eens contact met me op.

Contactgegevens