opleidingen-en-cursussen

Opleidingen en
cursussen

Training Persoonlijk leiderschap

Opleider
Kasgroeit
Kasgroeit
Infobox Kasgroeit
0883292070
E-mailadres
Website
Kosten
€ 995,= exclusief BTW
Thema
Leidinggeven en Communicatie
Opleidingsniveau
HBO
Duur
2 bijeenkomsten
Data en locaties
Nog nader te bepalen
Inhoud

Inleiding

De training ‘Persoonlijk leiderschap’ geeft antwoord op vragen ‘Wie ben ik? Wat kan ik? En Wat wil ik? De persoonlijke antwoorden worden vervolgens omgezet in een concrete acties met als doel de beste versie van jezelf neer te zetten. Mensen die in hun kracht staan, zijn effectiever, zijn gelukkiger en zijn van grotere waarde voor hun omgeving, het bedrijf of organisatie waarvoor zij werken.

De training is gebaseerd op de boeken van Stephen R. Covey “De zeven eigenschappen van effectief leiderschap”, Daniel Goleman “Emotionele intelligentie”, Simon Sinek “Eén voor allen; allen voor één” en Margriet Sitskoorn “IK”.

Voorafgaand aan de training krijgt iedere deelnemer de gelegenheid een uitgebreide persoonlijkheid vragenlijst in te vullen. De resultaten geven iedere deelnemer objectief inzicht in zijn/haar unieke persoonlijkheid. Het persoonlijkheidsprofiel maakt onderdeel uit van het trainingsprogramma.

Opzet van de training

De training bestaat uit twee bijeenkomsten verdeeld over 2 maanden. Tussentijds is sprake van huiswerkopdrachten en wordt er de mogelijkheid geboden voor individuele (online en/of telefonische) coaching.

Inhoud van de training

  • De VUCA wereld en de eisen die dit aan ons stelt
  • De werking van ons brein
  • Emotionele intelligentie
  • Persoonlijkheid
  • Management versus leiderschap
  • De zeven eigenschappen van Stephen R. Covey
  • De Cirkel van veiligheid
  • Stress en toppresteren
  • ‘Je bent uiteindelijk wat je doet’ (persoonlijke acties)

Doelgroep

De training wordt gegeven op Hbo-niveau en is bedoeld voor leidinggevenden (directeuren, ondernemers, MT-leden, (mogelijke) bedrijfsopvolgers en bedrijfsleiders).

Groepsgrootte

Minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers.

Certificaat

Iedere deelnemer ontvangt een certificaat van deelname. Voorwaarde is dat aan hij/zij aan alle onderdelen van de training heeft deelgenomen.

Trainer

De training verzorg door Robert Douma. Robert is onder zijn eigen naam zelfstandig trainer en coach op het gebied van persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling. Naast het uitvoeren van assessments, coacht en traint hij ondernemers/leidinggevenden en teams. Zijn missie is om mensen en organisaties in beweging te zetten en te houden om op die manier de beste versie van zichzelf en van elkaar neer te zetten. Robert maakt onderdeel uit van het Talent Expert netwerk van MeursHRM.

 

Robert Douma aan het woord.

 

Contact
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoon
Vraag / opmerking
Algemene voorwaarden
* Verplichte velden