Opleidingen en
cursussen

Teelt: Online leren Toegepaste Plantfysiologie Tuinbouw

Deze module is een verdieping op de E-learning Basis plantfysiologie van Yuverta. Eén voor één komen de verschillende groeifactoren aan de orde en wordt de koppeling gemaakt met de praktijk.

Resultaat
Tijdens het volgen van deze cursus krijg je inzicht in de mogelijkheden en de onmogelijkheden van de groeifactoren in combinatie met het sturen van de teelt.

Doelgroep
Medewerkers en/of bedrijfsleiders die werkzaam zijn in de tuinbouw en beschikken over de basiskennis Plantfysiologie.

Aanpak
Deze E-learning volg je op basis van zelfstudie. De docent begeleidt op afstand de gemaakte opdrachten door ze te beoordelen en terug te koppelen. Inbegrepen is één bedrijfsbezoek van de docent. Voor de regio buiten Zuidoost-Nederland worden extra reiskosten in rekening gebracht.Onderwerpen:

  1. Licht
  2. Kooldioxide
  3. Water en meststoffen
  4. Tempratuur
  5. Zuurstof
  6. Hormonen
  7. Stressfactoren: o.a. ziekten en plagen
  8. Groeifactoren gecombineerd.

Deze E-learning volg je op basis van zelfstudie. De docent begeleidt op afstand de gemaakte opdrachten door ze te beoordelen en terug te koppelen. Inbegrepen is één bedrijfsbezoek van de docent. Voor de regio buiten Zuidoost-Nederland worden extra reiskosten in rekening gebracht.

Optioneel:

Optie 1: Kennis toepassen per thema extra kosten:  € 360,=

Hierbij dient men te denken aan het beschikbaar stellen en gebruiken van diverse meetapparatuur met daaraan gekoppeld een aantal opdrachten. De aanwezige meetappaaratuur o.a. CO2-meter, lichtmeter lux en par, tempratuurmeter en infraroodcamera. In overleg met het bedrijf wordt gekeken welke praktijkcase ingezet wordt, afhankelijk van het type bedrijf. (Studiebelasting 10 uur)

Optie 2: Extra bedrijfsbezoek extra kosten: € 585,=

Voor de regio buiten Zuidoost-Nederland worden extra reiskosten in rekening gebracht. (studiebelasting 2 uur)

 

 

Contact

Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoon
Vraag / opmerking
Algemene voorwaarden
* Verplichte velden