opleidingen-en-cursussen

Opleidingen en
cursussen

Managementtraining voor middenkader “De kunst om vernieuwend te zijn”

In deze training staat het effect van je eigen gedrag op anderen centraal.

Resultaat
Je leert hoe je effectiever en efficiënter de doelen realiseert door het initiëren van en adequaat reageren op veranderingen.

Doelgroep
U bent voor een deel verantwoordelijk voor de resultaten van uw afdeling en/of team. Om de effectiviteit van deze training te vergroten is het van belang dat de directieleden eerst hebben deel genomen aan de Management Training voor Ondernemers van Mansal!


Aanpak
De training bestaat voor tachtig procent uit oefeningen die mede door u en overige deelnemers zelf worden aangedragen. U krijgt een spiegel voorgehouden en krijgt inzicht in de effecten van uw huidige gedrag. U ervaart hoe u door uw gedrag aan te passen efficiënter en prettiger uw doelstellingen realiseert. U leert de principes van positieve beïnvloeding en leert communiceren vanuit het beeld van de ander welke gedragsverandering is gerealiseerd.

De training heeft een doorlooptijd van vier maanden. In deze vier maanden worden vier trainingsdagen gevolgd. De praktijkperiodes tussen de trainingsdagen worden gebruikt om uw persoonlijke nieuwe inzichten in de praktijk toe te passen. Vanaf de tweede tot en met de vierde trainingsdag doen u en de collega deelnemers verslag van de leerpunten, genomen acties en gerealiseerde resultaten.

 

Contact

Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoon
Vraag / opmerking
Algemene voorwaarden
* Verplichte velden