Kwaliteitsmanager: cursus Normen Food
Opleider
Kosten
€ 295,- excl BTW
Subsidie
Thema
Kwaliteitszorg
Opleidingsniveau
MBO
Duur
1 dagdeel
Data en locaties
Nog niet bekend
Inhoud
Ben je bezig met de implemenatatie van een kwaliteitszorgsysteem? Na deze cursus weet je welke norm het meest geschikt is voor jouw organisatie. Tijdens de cursus worden verschillende normen besproken BRC Food, FSSC 22000 en IFS Food
Doelgroep:
De Cursus Normen voor Productie Food is voor alle medewerkers die zich bezighouden met de implementatie en het onderhoud van een kwaliteitssysteem gebaseerd op BRC, FSSC 22000 of IFS, onder andere kwaliteitsmanagers en leden van het HACCP-team.
Resultaat:
Na het afronden van de cursus:
- weet je welke norm het meest geschikt is voor jouw organisatie.
- ken je de verschillen tussen de normen,
- weet je wat dit betekent voor jouw organisatie en hoe je deze kunt implementeren.
Onderwerpen:
Puntsgewijs komen tijdens de workshop de volgende onderwerpen aan de orde:
- Achtergrond en toepassingsgebied: welke norm is het meest geschikt voor mijn organisatie?
- Inhoud verschillende normen, inclusief verschillen
- Implementatie normen: hoe implementeer ik deze normen praktisch binnen mijn organisatie?
- Voorbereiding op en beoordeling van certificatie
Deze cursus vormt een onderdeel van de module Normen, Standaarden en Wetgeving van de Leergang Kwaliteitsmanager.
Download als PDF
Contact