opleidingen-en-cursussen

Opleidingen en
cursussen

BHV Bedrijfshulpverlening basiscursus

Opleider
AC opleidingen
AC opleidingen
Arie Camfferman
0174-643215
E-mailadres
Website
Kosten
€ 288,- excl. BTW
Thema
Arbo en Veiligheid
Opleidingsniveau
MBO
Duur
2 dagen van 9.00-16.30 uur of 4 avonden van 19.00-22.00 uur
Data en locaties
11 juni 2019
Naaldwijk (2 dagdelen)
Inhoud

Volgens het Arbeidsomstandighedenbesluit is een bedrijf verplicht zorg te dragen voor een adequate bedrijfshulpverlening. Bedrijfshulpverleners moeten deskundig en ervaren zijn en beschikken over de juiste uitrusting om hun taken naar behoren te kunnen vervullen.

Als BHV'er moet u de volgende taken kunnen uitvoeren: eerste hulp bij ongelukken (EHBO) verlenen, brand beperken en bestrijden en het voorkomen en beperken van ongevallen en in noodsituaties alarmeren en evacueren van alle medewerkers en andere personen in een bedrijf of instelling. Deze onderdelen worden dan ook behandeld tijdens deze BHV-cursus. Daarnaast leert u omgaan met een AED-apparaat.

 

Locatie

AC Opleidingen beschikt over volledig ingerichte instructie- en oefenruimten. Hier kunt u oefenen onder heel realistische omstandigheden.  

 

Data:

De cursus BHV basis gaat regelmatig van start. Kijk voor het volledige overzicht op: http://www.bedrijfshulpverlening.nl/opleidingen/bedrijfshulpverlening/bedrijfshulpverlening-bhv-opleiding-in-het-westland

Contact
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoon
Vraag / opmerking
* Verplichte velden