opleidingen-en-cursussen

Opleidingen en
cursussen

BHV bedrijfshulpverlening basis- en herhalingscursus (e-learning)

Opleider
112bhv.nl
112bhv.nl
Servicedesk 112bhv.nl
0314 - 349894
E-mailadres
Website
Kosten
€ 149,- excl. BTW
Thema
Arbo en Veiligheid
Opleidingsniveau
MBO
Duur
1 dag (1 jaar online toegang)
Data en locaties
Online cursus
Inhoud

Elke werkgever is verplicht bedrijfshulpverlening te hebben. In kleine bedrijven kan een werkgever zelf de BHV’er zijn. Een BHV'er heeft als taken: eerste hulp bij ongevallen geven, brand bestrijden en gevolgen van ongevallen beperken en alarmeren en evacueren van alle personen in het bedrijf in noodsituaties.

De cursus BHV bedrijfshulpverlening basis- en herhalingscursus van 112bhv.nl behandelt de theorie van BHV (6 modules, met een toets aan het einde van elke module) en bevat een halve dag praktijk. Tijdens deze halve dag oefent u onder meer reanimeren, een AED gebruiken, verbanden aanleggen en de verschillende blus- en verbandmiddelen uitproberen.

 

Inhoud

De cursus BHV bedrijfshulpverlening basis- en herhalingscursus bestaat uit 6 modules. Deze behandelen de volgende onderwerpen:

  • Bedrijfshulpverlening
  • Eerste hulp: reanimatie
  • Eerste hulp: overig letsel
  • Brand
  • Communicatie
  • Ontruiming

Ieder onderwerp in de cursus is weer opgedeeld in verschillende hoofdstukken. Via een overzichtspagina ziet een deelnemer welke theorie bestudeerd is, en welke nog moet worden bestudeerd.

 

Examen

Direct na het behalen van de 6 modules ontvangt u een uitnodiging voor een praktijkbijeenkomst in de regio. Er zijn 20 locaties verspreid over het land. Hiervoor kunt u zelf een locatie en een datum kiezen.

 

Duur

U heeft een jaar lang toegang tot de BHV basis- of herhalingscursus via internet.

 

Kortingscode

Gebruik bij aanmelden voor deze cursus de kortingscode van Kas groeit: 1D125 en voer dit in in het veld 'speciale actiecode'.

 

Klik hier voor de brochure.

 

Overige

Deze cursus (online) kan op ieder moment gestart worden.

 

Contact
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoon
Vraag / opmerking
* Verplichte velden