op-zoek-naar-een-baan

Op zoek naar
een baan

Duijvestijn Tomaten

Teelt: diverse soorten tomaten 
Oppervlakte: bijna 15 ha
Aantal vaste medewerkers en indicatie flex-medewerkers: 30 vast en 50 flex
Locatie: Pijnacker
Eerste contactpersoon: Ted Duijvestijn
Buddy: nader te bepalen 

Duijvestijn Tomaten is al meer dan vijftig jaar een gepassioneerde teler van kwalitatief hoogwaardige en smaakvolle tomaten en tomatenproducten. In de loop van de jaren hebben wij ons steeds meer gespecialiseerd in duurzame productie en in de ontwikkeling van nieuwe (tomaten)producten en -concepten. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een van de meest innovatieve en duurzame tomatenkwekers van Nederland en lopen we (wereldwijd) voorop in de ontwikkeling van nieuwe, duurzame manieren om gewassen te telen, te sorteren en te verpakken.

Wat maakt jou een aantrekkelijk werkgever? 

We zijn een snel groeiend familiebedrijf dat continu investeert in het verbeteren en verduurzamen van onze processen, producten en diensten. De diversiteit aan (nieuwe) technieken op ons bedrijf betekent veel uitdagingen en afwisseling. Je krijgt bovendien veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en te groeien in je functie.

Waarom neem je deel aan het project ‘Sleutel aan je toekomst in de kas’? 

De techniek op ons bedrijf wordt in toenemende mate complexer en om voorop te blijven lopen hebben we steeds meer technische vakmensen nodig die dit beheersen. Bovendien past dit leerwerkproject vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid goed bij onze visie op werven en opleiden.

Is jouw interesse gewekt?

Heb je nog geen werkervaring in de techniek maar wil je die wel graag opdoen? Of heb je wel technische ervaring en wil je je in een compleet andere omgeving verdiepen? Kasgroeit biedt jou de unieke kans om een carrièreswitch te maken. Je gaat direct aan het werk bij een van de deelnemende glastuinbouwbedrijven en tegelijkertijd volg je een jaar lang een volledig op maat gemaakte opleiding. Daar zijn geen kosten aan verbonden. Interesse in dit project? 

Neem ook alvast een kijkje op onze website: duijvestijntomaten.nl