Nieuws

Workshop leren op de werkvloer

Workshops Leren op de werkvloer
15 augustus 2022

Na de succesvolle workshops in maart dit jaar organiseren we opnieuw de workshops Leren op de werkvloer voor leidinggevenden in september. Wil jij als leidinggevende weten hoe jouw werknemers meer van elkaar leren en zelf zo tot oplossingen komen? Dan is deze workshop iets voor jou! 

Leidinggevende: je speelt een cruciale rol 

Als leidinggevende speel je een cruciale rol in de ontwikkeling van werknemers. Wil je in jouw team bijvoorbeeld een betere samenwerking? Of wil je dat mensen zelf verantwoordelijkheid nemen en oplossingen bedenken? Je leert hoe je dit gewenste gedrag kunt stimuleren. 

Stefan Stoeken, van 2Knowhow leert je hoe je dit op een praktische manier kunt aanpakken op de werkvloer. Tijdens de workshop kijken we hoe je het leren van medewerkers op de werkvloer kunt stimuleren. Mensen leren door dingen te doen die ze nog niet eerder deden. Bijvoorbeeld door het doen van nieuwe taken en het oplossen van problemen. Je hoeft dan ook niet altijd naar school om iets nieuws te leren.  
 
Stefan Stoeken: 

‘Simpele aanpassingen hebben vaak al een groot effect. Het wordt een praktische, frisse en  
energieke middag, waarbij a.d.h.v. je eigen voorbeelden uit de praktijk tools en tips worden aangereikt.’ 

 
Zelf aan de slag 

Je ervaart tijdens deze workshop zelf hoe de theorie werkt. Aan de hand van praktische opdrachten leer je wat wel en niet werkt. Je gaat naar huis met een aantal praktische tips en handvatten om direct toe te passen in het werk. 

Praktische informatie 

  • Doelgroep: Leidinggevenden in de glastuinbouw. Per workshop maximaal 12 deelnemers. 
  • Kosten: Deze workshops zijn kosteloos te volgen voor werknemers die onder de CAO glastuinbouw werken. 

De workshops vonden plaats op 22 en 29 september 2022.

 

Ervaringsverhalen

Benieuwd hoe anderen de workshops leren op de werkvloer hebben ervaren? Lees de ervaringsverhalen van Naomi van Beek en Marjolein Baijense