Nieuws

Workshop leren op de werkvloer

Workshops Leren op de werkvloer
8 juli 2021

Wegens eerder succes organiseert Kasgroeit opnieuw de workshop Leren op de werkvloer voor leidinggevenden. Dit keer zelfs in twee regio’s: op 23 September in Tinte en 30 September in Beek en Donk. 

Wil je als leidinggevende weten hoe jouw werknemers meer van elkaar leren en zelf zo tot oplossingen komen? Dan is deze workshop iets voor jou!

Gewenst gedrag

Wil je in jouw team bijvoorbeeld een betere samenwerking? Of wil je dat mensen zelf verantwoordelijkheid nemen en oplossingen bedenken? Je leert hoe je dit gewenste gedrag kunt stimuleren in elk contact moment dat je hebt met jouw werknemer. Stefan Stoeken, van 2Knowhow leert je hoe je dit op een praktische manier kunt aanpakken op de werkvloer. 

Tijdens de workshop kijken we hoe je het leren van medewerkers op de werkvloer kunt stimuleren. Mensen leren door dingen te doen die ze nog niet eerder deden. Bijvoorbeeld door het doen van nieuwe taken en het oplossen van problemen. Je hoeft dan ook niet altijd naar school om iets nieuws te leren.

Stefan:

‘Simpele aanpassingen hebben vaak al een groot effect. Het wordt een praktische, frisse en energieke middag, waarbij a.d.h.v. je eigen voorbeelden uit de praktijk tools en tips worden aangereikt.’

Leren op de werkvloer maakt medewerkers flexibeler en het is voordelig, ze leren omgaan met uitdagende problemen of nieuwe situaties. Zo blijven mensen inzetbaar in een snel veranderende wereld.

Wil je hier meer van weten? Kom naar de workshop: Leren op de werkvloer.

Praktische informatie

23 September , bij Vers van Voorne: Konneweg 4b Tinte
30 September , bij Kwekerij Vereijken: De Peeldijk 6a Beek en Donk

De ontvangst vindt plaats vanaf 13:15 uur. De workshop start 13:30 uur en duurt tot 16.30 uur. De workshops zijn kosteloos te volgens voor werknemers die werken onder de CAO glastuinbouw.

Meer informatie en aanmelden: 

Workshop Tinte

Workshop Beek en Donk

In deze workshop leer je hoe je leergedrag op de werkvloer kunt stimuleren en wat de beste aanpak is. Met een paar simpele tips, is al veel te bereiken!

Lees de ervaring van deelnemer Bas Kolenberg die eerder deze workshop volgde!