nieuws

Nieuws

Workshop 'Leren op de werkvloer' nu ook in de regio Brabant/Limburg

workshop-leren-op-de-werkvloer-nu-ook-in-de-regio-brabant-limburg
3 oktober 2018
Op 2 november wordt de workshop 'Leren op de werkvloer, wat activeert medewerkers' voor leidinggevenden ook in regio Brabant/Limburg georganiseerd. Dit op verzoek van verschillende bedrijven uit de regio. We mogen gebruik maken van de locatie van Vereijken Kwekerijen BV, Peeldijk 6, Beek en Donk. Meld je snel aan, er is beperkt plaats!

AANMELDEN

Tijdens de workshop kijken we hoe je het leren van medewerkers op de werkvloer kan stimuleren. Mensen leren door dingen te doen die ze nog niet eerder deden. Bijvoorbeeld door het doen van nieuwe taken en het oplossen van problemen. Je hoeft dan ook niet altijd naar school om iets nieuws te leren.

Deze middag gaat Anouk Groen, van 2Knowhow op een actieve manier aan de slag met hoe jij leren tijdens het werk kunt bevorderen. Anouk:

'Simpele aanpassingen hebben vaak al een groot effect. Het wordt een praktische, frisse en energieke middag, waarbij a.d.h.v. je eigen voorbeelden uit de praktijk tools en tips worden aangereikt.'

Wil je weten hoe je dit kunt aanpakken? Meld je aan en kom 2 november naar de workshop “Leren op de Werkvloer” bij Vereijken kwekerijen.