nieuws

Nieuws

Workshop 'Het goede gesprek' voor medewerkers

workshop-het-goede-gesprek-voor-medewerkers
18 oktober 2018

Om medewerkers te begeleiden bij het voeren van goede gesprekken organiseert Kasgroeit op donderdag 15 november de workshop 'Het goede gesprek' voor werknemers. Hoe vaak gebeurt het niet dat mensen pas na het gesprek bedenken wat ze eigenlijk hadden willen zeggen of vragen? Een echt goed gesprek voeren is niet altijd makkelijk.

Waar gesprekken meer hadden moeten gaan over ambities en plannen voor de toekomst gaat het vaak nog teveel over productiviteit en functioneren. Als medewerkers leren hoe ze zelf de regie in het gesprek kunnen houden, wordt het pas echt een goed gesprek waarbij twee partijen tevreden naar buiten lopen. Medewerkers waarvan je als leidinggevende weet dat ze meer in hun mars hebben zullen beter tot hun recht komen.


In de workshop 'Het goede gesprek' komen de nieuwste gesprekstechnieken aan bod. Je krijgt tips over de juiste voorbereiding van een gesprek zodat je goed beslagen ten ijs komt en je leert de juiste vragen stellen zodat je aan het einde van het gesprek met de juiste informatie naar huis gaat. Alles in de workshop is erop gericht dat jij zoveel mogelijk sturing kan geven aan waar het gesprek over gaat.

Trainer Hay Hilkens neemt je mee in verschillende gesprekstechnieken en laat zien hoe je deze toepast. Aan de hand van deze informatie ga je hiermee oefenen en krijg je waardevolle feedback vanuit de groep. Aan het eind van de dag ben je in staat om met een andere bril naar je eigen manier van communiceren te kijken en weet je bij een volgend gesprek beter hoe jezelf beter op de kaart kunt zetten en meer de regie te houden.

 

Doelgroep: Medewerkers die vallen onder de CAO glastuinbouw.

 

MELD JE SNEL AAN!

 

Workshop 'Het goede gesprek'

 

Datum: Donderdag 15 november 2018

Tijd: 16.00 uur - 20:00 uur

(Er wordt voor eten gezorgd!)

Locatie: Hortiversum, Louis Pasteurlaan 6,  2719 EE, Zoetermeer