nieuws

Nieuws

Werken aan achterstallig onderhoud

werken-aan-achterstallig-onderhoud
6 september 2017

Heb jij een LinkedInprofiel? Hoe ziet jouw CV eruit? Heb je de afgelopen jaren nog cursussen gevolgd? Heb je een groot netwerk?

 

Is het antwoord nee; dan is de loopbaanvoucher van Kas groeit iets voor jou. Maar waarom? Je zit vast lekker in je vel, doet goed je werk, je bent tevreden en je hebt een stabiele werkgever. Dus je denkt vast: “Mijn baan verliezen, dat overkomt mij niet. Een loopbaancoach, wat kan deze nu voor mij betekenen?”

 

Graag attenderen we je op het volgende. Éen ding is de afgelopen weken wel weer duidelijk geworden. De agrarische sector is soms ‘kwetsbaar’. Zijn er problemen, dan wordt dit in de media flink uitvergroot. Éen of enkele hoeven maar in de fout te gaan en de gehele sector heeft er last van. De oorzaak hoeft niet eens te liggen bij jouw eigen werkgever. De hele sector kan worden geraakt.

 

Dus wil je up-to-date zijn en snel kunnen bewegen indien dat nodig is en je heb daarbij wat hulp nodig? Meld je aan voor een gratis loopbaanvoucher van Kas groeit of maak eerst gebruik van de loopbaancheck 19 en 21 september. Je maakt hierdoor werk van je achterstallig onderhoud.