nieuws

Nieuws

Webseminars over bemesting

webseminars-over-bemesting
6 november 2014

Meststoffenleverancier Haifa Group organiseert samen met Wageningen UR vier vrij toegankelijke Engelstalige online seminars over bemesting.

De serie online seminars heeft als titel 'Knowledge, your key to success'. De webinars worden georganiseerd in samenwerking met Wageningen UR; Professor Leo Marcelis, hoogleraar en leerstoelhouder Tuinbouw en Productfysiologie, presenteert de webinars.

Praktische informatie

De webinars geven praktische informatie over belangrijke thema’s bij bemesting van gewassen in de tuinbouw, aldus Haifa in een persbericht. De hoofdonderwerpen die tijdens the webinars besproken worden zijn:

  • 3 december Optimizing Quality; over het optimaliseren van kwaliteit door kationvoeding,
  • 28 januari  Optimizing Growth; over het optimaliseren van groei door anionvoeding,
  • 4 maart Optimizing Color & Appearance; over het optimaliseren van kleur en uiterlijk door sporenelementen
  • 14 april Optimizing Nutrition and Climate  over het optimaliseren van klimaat in relatie tot voeding en omgekeerd, waarbij met name aandacht voor pH en EC.

Omdat de webinars een live gebeurtenis zijn, is het mogelijk dat deelnemers tijdens het webinar vragen stellen. Ze zullen dan direct antwoord krijgen van Marcelis of het Haifa back office team. Geïnteresseerden kunnen zich direct aanmelden via www.onlineseminar.nl/haifa-u.

De webinars worden gehouden om 20.00 uur. Na een korte online registratie kunnen de vier webinars gratis gevolgd worden. Omdat er deelnemers zijn over de hele wereld, is de spreektaal Engels. De webinars zijn interessant voor tuinders én adviseurs in de tuinbouw.

 

Bron: Groen Kennisnet, 5-11-2014 (www.groenkennisnet.nl)