nieuws

Nieuws

WEBLOG - 'Ook van netwerken word je wijzer'

weblog-ook-van-netwerken-word-je-wijzer
7 mei 2015

  Verschillende personen uit de glastuinbouw schrijven exclusief voor GroenteNet en/of Sierteelt 
  een weblog. Vandaag is de beurt aan Mara Juckers, opleidingsmanager bij Kas groeit.


  Leidinggeven leeft onder glas!
  Na het succes in het Westland was ook de opkomst tijdens de praktijkdag ‘Excelleren in 
  leiderschap’ van Kas groeit in Horst boven verwachting. 50 deelnemers meldden zich aan. Dit
  keer dus in het zuiden van het land.


Om 15.00 uur stroomde de zaal bij Citaverde Bedrijfsopleidingen vol. Om 16.30 uur splitsten de deelnemers zich in vier verschillende workshops. Allemaal rondom het onderwerp ‘leiderschap’. Deze werden verzorgd door opleiders die actief zijn in het zuiden van het land, Citaverde zelf en daarnaast HAS Kennistransfer en Jacobs en van Rooij."Je steekt er altijd wat van op", was de reactie van één van de deelnemers, die net de workshop ‘Delegeren in Instrueren op de werkvloer, hoe doe ik dat?’ achter de rug had. "We nemen altijd zomaar aan dat onze werknemers hetzelfde weten en kunnen als wij doen. Maar dat is een aanname en is lang niet altijd het geval. De tip om te controleren of werknemers weten hoe ze een taak moeten uitvoeren, neem ik zeker mee."Uiteraard had iedereen de insteek om van deze dag wijzer te worden. Dat gebeurde niet alleen tijdens de workshops, maar ook in de pauzes. Van netwerken en met elkaar praten kun je ook veel leren. 
Deze praktijkdag was de afsluiting van de campagne ‘Excelleren in leiderschap’. We schreven hier als Kas groeit veel blogs over, organiseerden twee praktijkdagen en hadden mooie aanbiedingen op cursussen. Het was goed om te zien dat er kennelijk veel belangstelling rondom dit thema is!


Reageren op deze blog? Mail uw reactie naar redactie@tuinbouwcommunicatie.nl o.v.v. 'reactie blog' + de naam van de blogger. Reacties worden door de redactie beoordeeld alvorens deze onder de blog worden gepubliceerd.


Wilt u ook met enige regelmaat een weblog schrijven? Stuur dan een mail naar redactie@tuinbouwcommunicatie.nl

10:45 - wo 06/05/2015
Bron: TuinbouwCommunicatie