nieuws

Nieuws

Wake-up call: Check je loopbaan

wake-up-call-check-je-loopbaan
5 september 2017

Kas groeit biedt jou, medewerker in de glastuinbouw, de mogelijkheid aan om op dinsdag 19  september 2017. in Zoetermeer of donderdag 21 september 2017 in Honselersdijk vanaf 13.00 uur  kennis te maken met professionele loopbaancoaches. De gesprekken duren maximaal een half uur dus vol = vol. Meld je snel aan! Wil je gelijk een loopbaanvoucher aanvragen waarmee je gratis een kortlopend traject voor loopbaancoaching kan doorlopen? Dan kan dat ter plekke.

 

Door de automatisering, digitalisering en internationalisering is de arbeidsmarkt volop in beweging. Met deze veranderingen is het belangrijker dan ooit om regelmatig stil te staan bij je loopbaan en zelf de regie in handen te nemen. Vaak wordt er gedacht: “die loopbaancoach kan toch niks voor mij betekenen”. Ik versta mijn vak en het gaat allemaal prima. Maar misschien kriebelt er toch iets. Je wilt wat meer uitdaging of je maakt je toch wel een beetje zorgen over de toekomst. Een coach kan je juist helpen bij jouw vraag, waardoor jij weer een stapje verder komt. Ook helpt het je blikveld te verruimen en het versterkt je zelfvertrouwen. Laat deze kans niet liggen!

 

Meer informatie over de kennismaking vind je hier. Voor vragen: neem contact op met Anneke Postma, opleidingsmanager Kas groeit, 06 – 301 082 36