nieuws

Nieuws

Voorlichtingsbijeenkomst: Cursus Teeltspecialist op HBO niveau

voorlichtingsbijeenkomst-cursus-teeltspecialist-op-hbo-niveau
22 december 2014

 

Op verzoek van het bedrijfsleven heeft Kas groeit het initiatief genomen om samen met Lentiz en Hogeschool Inholland een cursustraject te ontwikkelen voor de teeltspecialist. Het traject is gericht op medewerkers die nu of in de toekomst de functie van teeltspecialist uitvoeren.

 

Onderwerpen die onder andere aan de orde komen zijn hoe stuur ik de plant naar een optimale productie en kwaliteit, energieverbruik, bemesting, optimalisatie van het teeltplan. De theorie wordt continue gekoppeld aan de toepassing ervan in de praktijk.

 

Het traject bestaat uit 3 modules; van assistent teeltspecialist, naar gevorderd teeltspecialist op MBO niveau tot expert teeltspecialist op HBO niveau. Afhankelijk van het startniveau van de deelnemer wordt bekeken in welke module kan worden gestart. Als het traject met goed gevolg wordt afgerond beschikken de deelnemers over een branche erkend vakdiploma teeltspecialist. Het traject start bij voldoende deelnemers in het voorjaar van 2015.

 

Voor meer informatie kom 15 januari 2015 naar de voorlichtingsmiddag.

Locatie: Demokwekerij, Zwethlaan 52 Honselersdijk.

Aanvang: 16:30 inloop vanaf 16:15. U kunt zich aanmelden via info@kasgroeit.nl .

Voor meer informatie kunt op contact opnemen met Jolanda Rosloot 06-30108092 of Lourens van Herk 06-20213936.

 

Kijk op www.hortibedrijfsschool.nl voor een overzicht van opleidingen in de glastuinbouw, op basis van een met de branche zelf ontwikkelde kwaliteitsstandaard.

 

Klik hier voor de flyer van het cursustraject Teeltspecialist.