nieuws

Nieuws

Voorlichting opleiding Plantmanager

voorlichting-opleiding-plantmanager
5 oktober 2016

Cbt houdt op 11 oktober 2016 een informatiebijeenkomst in Bunnik over de cbt opleiding Plant Manager.

 

Geïnteresseerd in het actief kunnen bijdragen aan het verbeteren van jouw organisatie en van jezelf? Dan nodig ik u hierbij uit om deel te nemen aan de informatiebijeenkomst over de cbt opleiding Plant Manager. Deze bijeenkomst geeft inzicht over de opleiding. Er wordt een business case gepresenteerd door een van de deelnemers van de cbt opleiding Plant Manager. Na afloop van deze bijeenkomst kunt u gebruik maken van de last minute inschrijving voor de eerst volgende module.

 

Een onderwerp dat elk managementteam als vast agendapunt moet hebben: Hoe kunnen wij altijd op tijd leveren, binnen de juiste specs, tegen de juiste prijs (dus met minimale verspillingen) vooraf vastgesteld met de klant. Dat betekent dat de organisatie op alle bepalende aspecten (producten, processen en werkwijzen etc.)  moet zijn ingericht om deze overtuiging (Operational Excellence) uit te voeren en te waarborgen.

 

De cbt opleiding Plant Manager helpt de (toekomstige) Plant Manager via een gestructureerde en praktische methode om met de juiste kennis en tools richting te geven aan deze bepalende aspecten. Bijvoorbeeld door het maken van een waardestroom-analyse om de huidige situatie van de organisatie in kaart te brengen en de verspillingen te identificeren en te elimineren om zo lagere operationele kosten en hogere winst, efficiënte productiviteit en constante kwaliteit te kunnen realiseren. Door grip te krijgen op financiën en met de juiste stuurinformatie, risico’s in de bedrijfsvoering te beheersen. Daarmee heb je proactief invloed op het beleid en de organisatiedoelstellingen.

   

Op 11 oktober is de informatiebijeenkomst in Bunnik in het Postillion Hotel, Kosterijland 8, 3981 AJ Bunnik. De aanvangstijd is 19:00 uur en eindigt rond 21:30 uur. Er zijn geen kosten verbonden aan deze informatiebijeenkomst.

 

Klik hier voor de studiegids Plant Manager.

 

Als u belangstelling heeft of vragen? Mail dan naar didik@cbtvoorresultaten.nl