nieuws

Nieuws

Uitnodiging webinar 'Binden en boeien van werknemers'

uitnodiging-webinar-binden-en-boeien-van-werknemers
12 september 2017

Uw goede medewerkers wilt behouden. U wilt ze binden aan uw bedrijf. Dit kunt u op verschillende manier doen. Bijvoorbeeld door uw werknemers ruimte te geven om te groeien. Tijdens onze webinar op 3 oktober a.s. geeft opleidingsmanager Anneke Postma van Kas Groeit praktische tips voor werkgevers in de land- en tuinbouw.  

 

Een reden voor werknemers om op zoek te gaan naar een andere baan is vaak niet een beter salaris. Juist andere factoren spelen daarin een belangrijke rol zoals ontwikkelingsmogelijkheden, de cultuur binnen de organisatie,  loopbaanmogelijkheden maar ook het type leiderschap. Deze onderwerpen komen tijdens dit webinar aan bod. Daarbij gaan we wat dieper in op motivatie van medewerkers.

 

Een intrinsiek gemotiveerde medewerker is een medewerker die handelt vanuit het plezier en de uitdaging in plaats van externe druk of beloning. Als u dat voor elkaar weet te krijgen dan levert deze werknemer betere prestaties binnen uw bedrijf en zal hij/zij ook eerder blijven. Hoe doe u dat? Daar gaat Anneke op in tijdens dit webinar.

 

Volg dit gratis webinar. U bent van harte welkom! De webinar vindt plaats op 3 oktober 2017, om 10.30 uur. De webinar duurt maximaal 45 minuten. 

 

AANMELDEN

 

Wat is een webinar?
Een webinar is een online seminar waarin u een live presentatie in beeld en geluid kunt volgen. Via de chatfunctie kunt u vragen stellen, die zoveel mogelijk nog tijdens het webinar worden beantwoord.

 

Hoe werkt het?
U kunt zich aanmelden via: werkgeverslijn. Een paar dagen voor aanvang van de webinar krijgt u een mail met de link en verdere instructies. U heeft alleen een computer of laptop nodig met geluid en een goede internetverbinding met voldoende snelheid. Deelname aan het webinar is gratis voor alle werkgevers in de land- en tuinbouw.

Wij ontmoeten u graag live bij ons webinar op 3 oktober!