nieuws

Nieuws

Toekomst bij vitale bedrijven

toekomst-bij-vitale-bedrijven
10 januari 2019

Op 7 februari organiseert Stigas het symposium ‘Vitale bedrijven hebben de toekomst’ met het thema duurzame inzetbaarheid. Kasgroeit zal ook spreken op dit evenement.

Verschillende bedrijven zullen spreken over het onderwerp duurzame inzetbaarheid en er vinden gesprekken plaats met de genomineerden voor de Stigas Gezond & Vitaal Werken Prijs. Genomineerden zijn Bunnik Plants, Jonkers Hoveniers, K.A. van Daalen en Zn. De Jong Lelies en Kloosterman. 

Vragen die worden behandeld gaan over de winst van duurzame inzetbaarheid, de impact op de bedrijfsvoering, het werkplezier, het financiele component en het imago.

Het programma:

13.00 uur: Ontvangst en registratie
13.30 uur: Aanvang bijeenkomst
13.45 uur: Anne-Marije Buckens over de winst van duurzame inzetbaarheid
14.15 uur: Deelnemers Proeverij stellen zich voor, onder andere KasGroeit, #kenniskracht en Mooi Vak Man!
15.00 uur: Pauze en netwerken
15.55 uur: In gesprek met de genomineerden voor de Stigas Gezond & Vitaal Werken Prijs: Bunnik Plants uit Bleiswijk, Jonkers Hoveniers uit Venlo, K.A. van Daalen en Zn. uit Pijnacker, De Jong Lelies uit Andijk en Kloosterman uit Kapelle
16.15: uur: Prijsuitreiking
16.30 uur: Dynamische afsluiting
17.30 uur: Netwerkborrel

Voor wie:

De bijeenkomst is bedoeld voor ondernemers, personeelsadviseurs en medewerkers van agrarische en groene bedrijven en hun vertegenwoordigers en belangenbehartigers. Iedereen die zich realiseert dat duurzame inzetbaarheid van medewerkers een voorwaarde is voor duurzaam zakelijk succes nodigen wij van harte uit zich aan te melden.

Datum en locatie:

Donderdag 7 februari 13:00 – 17:30 uur
Heerlijkheid Mariënwaerdt, ’t Klooster 5, 4153 RR Bees

 

Schrijf je in