nieuws

Nieuws

Succesvolle Workshop leidinggeven in de 21ste eeuw

succesvolle-workshop-leidinggeven-in-de-21ste-eeuw
31 mei 2018

Afgelopen dinsdag 29 mei 2018 werd de workshop leidinggeven in de 21ste eeuw in Someren gehouden. Hans Nieuwenburg vertelde over wat hij als coach van de waterpolomannen doet om een goede sfeer en balans te krijgen binnen zijn team. Hij gaf een inkijkje in zijn leven. Hans heeft nog steeds de droom om een gouden medaille te winnen. Deze droom heeft hij nodig om het beste uit zichzelf en zijn onderneming te halen. Hiermee inspireerde hij de leidinggevenden in de zaal om ook een droom te hebben voor het team dat zij aansturen.

 

Peter Smulders van Freelaunch training en coaching gaf een interactieve workshop over positief motiverend leidinggeven. Een straf zorgt ervoor dat iemand ongewenst gedrag vermijdt, maar niet dat gewenst gedrag wordt aangeleerd. Je zult mensen moeten belonen voordat ze harder voor je gaan lopen. Hoe kun je corrigeren aan de hand van positieve feedback, dat kwam aan bod.

 

Het was bloedheet en toch waren er 22 ambitieuze leidinggevenden gemotiveerd aan de slag. Het was een energieke middag Er werden veel handvaten gegeven die toe te passen zijn binnen teams.

 

Heb jij ideeën voor een onderwerp voor onze workshops, laat het ons weten! Neem contact op met Mara Juckers.