nieuws

Nieuws

Stagiaire vinden? Dit is het moment!

Stagiaire vinden? Dit is het moment!
17 oktober 2019

Weet je nog dat je zei dat je nog eens een goede stagiair moest vinden voor jouw bedrijf? Die tijd is nu aangebroken! In februari start de nieuwe stageperiode voor veel opleidingen. Het lijkt misschien nog ver weg, maar het betekent toch echt dat je nu alvast op zoek moet gaan om op tijd een geschikte stagiair te vinden.  

We kunnen je helpen aan de slag te gaan met het vinden en uitzetten van stages- en afstudeeropdrachten, op mbo, hbo en wo niveau. Naast de contacten die we hebben met het onderwijs, kunnen we je helpen met het opstellen van de stageopdrachten en je adviseren over de begeleiding van een stagiair. Op onze pagina van de stagestimulator vind je al verschillende tips en tools voor het succesvol inzetten van stagiairs en lees je ervaringsverhalen van stagiairs zelf.  
 
We dagen je graag uit om een inspirerende stageopdracht op te stellen. Denk daarbij vooral out of the box. Spelen er thema’s binnen jouw bedrijf die je graag opgepakt ziet worden maar waar je zelf niet aan toe komt?  
 
Het belang van stagiairs 
Het inzetten van stagiairs is een slimme investering. Innovatieve vakmensen die nu en in de toekomst in de sector willen werken zijn namelijk hard nodig. Inspirerende stages zullen het imago van de sector onder jongeren verbeteren en de tuinbouwbedrijven aantrekkelijker maken als werkgever.  
 
Ben je benieuwd hoe andere bedrijven hun stageopdrachten formuleren? 
Kijk ter inspiratie dan eens naar onderstaande vacatures: 
  
Marketing: https://www.kasgroeit.nl/vacature-stage-marketing-stagiair-5508 
Techniek: https://www.kasgroeit.nl/vacature-stage-techniek-5743 
Logistiek: https://www.kasgroeit.nl/vacature-stage-supply-chain-5847 
Online marketing & social media: https://www.kasgroeit.nl/vacature-stage-online-marketing-social-media-5329 
 
Denk daarnaast ook aan onderzoeksopdrachten als het gaat om bestrijden van bacteriële plantziektes of andere plant-, water, bodem gerelateerde vraagstukken.  
 
Neem contact met ons op!