nieuws

Nieuws

Positief motiverend leidinggeven in Someren

positief-motiverend-leidinggeven-in-someren
24 april 2018

Op 29 mei 2018 geeft Peter Smulders van Freelaunch de workshop Leidinggeven in de 21ste eeuw in Someren. Wat kunnen we verwachten?

 

Peter:We gaan in ieder geval op een interactieve manier met elkaar aan de slag gaan met positief motiverend leidinggeven. Dat doen we door eerst te analyseren hoe je zelf gemotiveerd wordt. Wat moet jouw leidinggevende doen om jou te motiveren? En hoe kun je dat vertalen naar hoe je jouw mensen motiveert?

 

Daarnaast gaan we aan de slag om de technieken van positief motiverend leidinggeven in de praktijk toe te passen. Wat kun je doen om mensen daadwerkelijk te motiveren? Hoe kun je dat positief doen zonder dat de prestatie achterblijft? Daarvoor zijn een aantal stappen te volgen en daar gaan we mee aan de slag.

 

En we oefenen met hoe je mensen op een positieve manier corrigeert. Correcties worden vaak negatief ontvangen. Je leert hoe je je doel kunt bereiken zónder te demotiveren”.

 

Peter geeft deze workshop ook vaak incompany. Hij krijgt van cursisten terug dat als ze de technieken consequent in de praktijk toepassen, de sfeer en prestaties verbeteren.

 

Peter is een trainer die gefocust is op praktijkvoorbeelden. Hij inventariseert van te voren de gebeurtenissen uit de dagelijkse praktijk van cursisten. Op deze manier kunnen cursisten de geleerde technieken gelijk in hun dagelijkse praktijk toepassen. Hij heeft ruime ervaring binnen de glastuinbouw maar vindt het ook belangrijk om ervaringen uit andere sectoren mee te nemen in de trainingen. Bekijk hier het programma van Leidinggeven in de 21ste eeuw.

 

De workshop Leidinggeven in de 21ste eeuw is gratis voor de glastuinbouw. Op 29 mei van 13.30-17.15 in Someren. Vanaf 13.00 uur kun je binnenlopen. Geef je hier op.