nieuws

Nieuws

Perry houdt zichzelf scherp met de loopbaanvoucher

perry-houdt-zichzelf-scherp-met-de-loopbaanvoucher
23 november 2017

Perry Bruggeling heeft enige tijd geleden het loopbaanvoucher traject doorlopen. Wat was voor Perry de reden om een loopbaanvoucher aan te vragen? Perry: “Ik was al enige tijd werkzaam in een nieuwe functie maar kwam tot de conclusie dat dit werk niet helemaal goed bij mij paste. Ik heb dit besproken met de personeelsfunctionaris en zij kwam met het idee om een loopbaanvoucher aan te vragen”.

 

Perry werkt al ruim 12 jaar bij Levoplant en dat bevalt goed. Perry: “ik ben gestart met de loopvoucher omdat ik graag meer duidelijkheid wilde voor mezelf, wat wil ik nu eigenlijk? Wat zit er nog meer in mij?  Om deze vragen te beantwoorden kon de loopbaancoach mij goed helpen”.

 

Het traject bestond uit 2 afspraken met daarnaast telefonisch contact. Na de kennismaking kreeg Perry een aantal vragenlijsten om te laten in te vullen door collega’s, familie en vrienden. Daarnaast moest hij zelf aan de slag met een aantal online opdrachten.  Perry: “we gingen op zoek naar mijn sterke punten. Een hoop dingen herkende ik maar er zaten ook een aantal nieuwe bij waar ik nog niet zo snel aan gedacht had. Vanuit daar keken we hoe ik deze punten beter naar voren kan laten komen in mijn werk. Kort samengevat hoe kan ik in mijn werk van een zeven een negen maken?”.

 

Als Perry terugkijkt op het traject is hij heel blij dat hij het heeft gedaan. Perry: “ik zag het inschakelen van een loopbaancoach altijd als een minnetje, maar eigenlijk zou ik het iedereen willen aanraden. Ik ben er heel positief door verrast. Misschien dat ik het in de toekomst wel vaker wil gebruiken, gewoon om jezelf scherp te houden”.

 

Wil je ook nog een loopbaanvoucher aanvragen dit kan nog tot 31 december 2017. Vraag hem snel aan.