nieuws

Nieuws

Opleidingen in de spotlight

opleidingen-in-de-spotlight
3 september 2013

Een aantal opleidingen willen wij bij de start van het nieuwe cursusseizoen extra bij u onder de aandacht brengen:

Onderwijsgroep Noord-West start op 10 september met een cursus Bemesting A. In deze cursus worden de beginselen van de belangrijkste voedingstoffen voor planten in kaart gebracht. Onderwerpen die aan bod komen zijn; pH, EC, meststoffen, voedingselementen, hoofdpunten van de voedingsopname, grondsoorten en substraten. Deze cursus is een goed begin om meer kennis te verwerven over bemesting. Voor meer informatie en inschrijving klik hier.

Lentiz Cursus & Consult start op 10 september start met de cursus Verkoopvaardigheden. In deze cursus worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • Klanttypen, welke typen zijn er en hoe moet je deze benaderen,
  • Het openen van een (klant)gesprek,
  • Het inventariseren van de wensen van de klant,
  • Waarde creëren voor onze oplossing,
  • Omgaan met bezwaren,
  • Het closen van de deal.

Voor meer informatie en inschrijving klik hier.

Q-point start in september met de training Interne Audit. In deze training wordt geleerd hoe een auditor te werk gaat van voorbereiding tot auditinterview en de verslaglegging. Voor meer informatie en inschrijving zie klik hier.

Inmiddels zijn er voldoende deelnemers om het BBL-traject Assistent bedrijfsleider van Lentiz voor het derde jaar te starten. De opleiding is afgestemd op werknemers die al langere tijd werkzaam zijn in de glastuinbouw en die zich verder willen ontwikkelen tot allround leidinggevende in het middenkader. De deelnemers krijgen gedurende twee jaar, tijdens wekelijkse bijeenkomsten en trainingen op de werkplek, kennis van teelt, klimaat, techniek, arbeid, handel, etc. De bijeenkomsten worden zeer praktisch ingevuld en vinden zoveel mogelijk plaats op de deelnemende bedrijven. Voor meer informatie en inschrijving klik hier.

Veranderingen binnen agrarische bedrijven zijn en blijven aan de orde van de dag. Groeiende bedrijven, veranderende markten en ontwikkelingen op het gebied van IT maken het telkens noodzakelijk om veranderingen binnen het eigen bedrijf door te voeren. Samen met Hanneke Westerop Training en Advies gaan we dit najaar een cursus Verandermanagement voor Hoger Kader en vervolgens Verandermanagement voor Midden-kader organiseren. Voor meer informatie en inschrijving klik hier.