nieuws

Nieuws

Opleiding bedrijfskunde voor de tuinbouw

4 juni 2013

Hogeschool Rotterdam en Has Hogeschool organiseren de post HBO opleiding Bedrijfskunde voor de tuinbouw. De tuinbouwsector staat voor grote uitdagingen: hoe kunnen we innoveren in productie, afzet of verwerking? Hoe vinden en binden we mogelijke samenwerkingspartners? Hoe past het bedrijf in een internationale context? Alleen het hebben van ‘groene vingers’ is niet langer voldoende: zonder managementvaardigheden geen succes. Gelukkig is er de opleiding Bedrijfskunde voor de tuinbouw, want daarin leer je alles om een toekomstbestendige organisatie te creëren. Je maakt de weg vrij voor nieuwe producten, processen en verdienmodellen. Tijdens de opleiding maak je een eigen, grensverleggend ondernemingsplan, de vertaalslag van theorie naar (eigen) bedrijf.

Het programma bestaat uit de volgende 6 modules: Strategisch management; Commercieel management; Financieel management; Personeelsmanagement; Duurzaam innoveren en Risicomanagement.

De opleiding bestaat uit 15 bijeenkomsten van 15:00 tot 21:00 en gaat in september van start. De kosten bedragen € 3.850,=

Voor meer informatie zie de informatie op de website van Hogeschool Rotterdam en HAS den Bosch, of bekijk de brochure van HAS Den Bosch.