nieuws

Nieuws

Opleiding Bedrijfshygiëne in groente- en siergewassen

opleiding-bedrijfshygiene-in-groente-en-siergewassen
16 december 2014

Hoe voorkomt u dat de voor het blote oog onzichtbare ziekten en plagen bij u op uw bedrijf binnenkomen? De opleiding Bedrijfshygiëne in groente- en siergewassen leert u alle 'ins en outs' van een goed hygiënesysteem (onder andere onderdeel in de kwaliteitszorgsystemen GSPP en Naktuinbouw Elite), en hoe u dit kunt toepassen op uw eigen bedrijf. Want uw planten verdienen toch ook de juiste bescherming?

De opleiding gaat uitgebreid in op het herkennen van ziekten en plagen in groentegewassen. Bacteriën, virussen, viroïden, schimmels en insecten komen aan bod en uiteraard is er aandacht voor ontsmettingsmiddelen en detectiemethoden.

Voor wie?

De opleiding is ontwikkeld voor medewerkers die uitvoerend personeel aansturen, instrueren en controleren. Denk hierbij aan voormannen, teeltcoördinatoren en bedrijfsleiders van groenteplantenkwekers, groentezaadbedrijven of vermeerderingsbedrijven van teeltmateriaal in de sierteeltsector en telers van siergewassen. De opleiding is op mbo+/hbo-niveau en in het Nederlands.

Data & Locatie

De opleiding Bedrijfshygiëne in groente- en siergewassen wordt op 12, 19, 26 februari & 5 maart 2015 georganiseerd van 13.00 tot circa 20.00 uur bij Naktuinbouw in Roelofarendsveen.

Kosten

De opleiding kost € 1.750,- per deelnemer, dit is exclusief BTW en inclusief opleidingsmateriaal en een warme maaltijd per opleidingsdag.

Aanmelden

Op www.naktuinbouw.nl/service/opleidingen vindt u het inschrijfformulier voor deze opleiding.

De uiterste inschrijfdatum voor de opleiding is vrijdag 19 december 2014!

De opleiding gaat door als er minimaal acht deelnemers zijn. Bij annulering wordt u tijdig geïnformeerd. Bekijk www.naktuinbouw.nl voor de annuleringsregeling en de algemene voorwaarden.

 

Klik hier voor de uitgebreide folder.

 

Artikel: Vreugdenhil gaat voor 100% hygiëne