nieuws

Nieuws

Op zoek naar talentvolle medewerkers

op-zoek-naar-talentvolle-medewerkers
25 april 2017

De crisisjaren zijn achter de rug, de economie groeit en de werkloosheid daalt. Daardoor vinden er ook weer uitbreidingen plaats in de glastuinbouw waardoor de vraag naar personeel toe neemt. Maar hoe zit het met je huidige personeel? Hoe stimuleer je hun inzetbaarheid en productiviteit? Waarschijnlijk loopt er genoeg talent rond op je bedrijf. Alleen hoe daag je ze uit en kun je ze het beste coachen? Wil je dat weten? Kom dan naar de workshop: Leiding geven in de 21ste eeuw van Kas groeit, op 1 juni in de Demokwekerij in Honselersdijk.

 

Werkgevers willen op dit moment graag nieuwsgierige zelfstandige probleemoplossende en sociale werknemers. Die ook nog over veel vakkennis beschikken. Dat is veel gevraagd en het is ook zeer afhankelijk van jouw coaching vaardigheden of ze deze talenten laten zien.

 

Er is de laatste jaren veel meer aandacht voor het ontdekken, ontwikkelen en benutten van talent.  Kijk maar naar topsporters. Een goede coach weet succes te boeken met zijn team: ze hebben oog voor specifieke kwaliteiten en talenten van hun sporters. Zo steekt bijvoorbeeld Louis van Gaal veel energie in het in kaart brengen van de persoonlijkheidsprofielen van zijn spelers.

 

Als je medewerkers op hun sterke punten aanspreekt geeft hun dit veel energie waardoor de medewerkers productiever worden. Dus kom naar de workshop, dit kan je daadwerkelijk (geld) opleveren! Aanmelden kan via deze knop!


 

De loopbaanvoucher wordt gefinancierd door het Colland Arbeidsmarktfonds en ESF Duurzame Inzetbaarheid subsidie.